ce coliere se poarta in 2015

Este adevarat, un accesoriu impresionant are puterea de a transforma radical o aparitie! Daca te intrebai ce coliere se poarta in 2015, noi avem un singur raspuns: cele pretioase si rafinate, care pun in valoare feminitatea si raman in caseta noastra de bijuterii pentru totdeauna.

Felul in care ne alegem accesoriile este un mijloc prin care dezvaluim in exterior putin din propria identitate. Moda primaverii 2015 ne da ocazia sa alegem coliere statement cu un design spectaculos si sa le purtam cu atitudine!

Povestea romatica a bijuteriilor Le Midi ne-a cucerit!

Creatiile Le Midi sunt inspirate dintr-o frumoasa poveste de dragoste. Un sot foarte indragostit a hotarat sa-i ofere sotiei sale pasiune, fericire, respect, frumusete. Stia ca atunci cand dai totul, viata iti raspunde pe masura gestului tau. Aceasta istorie cu siguranta va emotiona orice romantica incurabila. Dincolo de semnificatia ei, povestea contine un adevar imbatabil: lucrurile pretioase sunt facute sa dureze pentru totdeauna.

Aceasta este esenta bijuteriilor Le Midi: fiecare bratara, colier sau pereche de cercei este unica. Perlele naturale sunt combinate elegant cu aur sau argint, pietre pretioase sau semipretioase iar rezultatul este spectaculos.

Specialistii raspund: ce coliere se poarta in 2015?

Pentru ca apreciem bijuteriile cu poveste si cu design special, am cedat ispitei si ne-am indragostit iremediabil de colierul Le Midi cu perle si trandafiri. Combinatia dintre cele doua elemente feminine este delicata si puternica in acelasi timp. Perlele semnifica puritatea si perfectiunea iar trandafirii exprima pasiune si fericire.

In plus, colierele la baza gatului sunt foarte in voga in acest moment. De ce sa nu alegi o versiune sofisticata a celebrelor choker? Fii rebela si eleganta si in acelasi timp!

Calitatea pietrelor alese, originalitatea designului si eleganta modelelor propuse de bijutierii italieni sunt doar cateva dintre motivele pentru care creatiile Le Midi se numara printre preferatele caselor regale din nordul Europei.

Colier Le Midi, 900 eur, disponibil in reteaua magazinelor Cellini.