femeie cu personalitate puternica

Probabil stii cel putin o persoana care are o personalitate puternica, ce te intimideaza cu felul ei de a fi, o persoana care pare foarte independenta. Sau, poate ca acea persoana esti chiar tu. Nu e nimic in neregula cu a sti ce vrei si a avea curajul de a urmari exact ce-ti doresti.

Un om cu o personalitate puternica poate parea uneori agresiv sau nepoliticos, o persoana puternica poate avea cea mai mare inima, dar pentru ca e foarte riguroasa cu propriile valori poate parea putin intimidanta. Pe davidwolfe.com am descoperit un articol foarte interesant pe aceasta tema!

Aici sunt cinci semne pe care au fiintele cu o personalitate puternica si care s-ar putea sa-i sperie pe altii

Nu suporti conversatiile banale

Conversatiile de suprafata sunt plictisitoare pentru tine. A vorbi despre vremea este cosmarul tau cel mai mare. Daca ai o personalitate puternica, sunt sanse mari sa petreci mult timp gandindu-te cum ai putea imbunatati o discutie. Vei vedea conversatiile banale ca pe o pierdere de timp si te vor face sa te simti inconfortabil. Discutiile marunte nu te lasa sa cunosti cu adevarat o persoana si sunt extrem de previzibile din punctul tau de vedere.

Te scoate din sarite ignoranta

Personalitatea ta puternica se bazeaza pe cunoastere, in multe domenii tu fiind un autodidact. Te consideri bine informata cu privire la o varietate mare de subiecte si-ti place sa citesti si sa studiezi in permanenta pentru a stii mai multe despre tot ce misca in jurul tau. Ai depus timp si efort in antrenarea creierului tau, astfel incat atunci cand oamenii fac comentarii sau judeca lucrurile pe care nu le inteleg te scot din minti. Ce ai putea sa faci? Ar fi bine daca ti-ai folosi cunostintele pentru a incuraja oamenii sa gandeasca de unii singuri si sa-si analizeze de doua ori parerile inainte de a vorbi.

Nu accepti scuzele

Muncesti din greu ca sa ajungi unde esti, astfel incat atunci cand cineva vine la tine cu o scuza, tu refuzi sa treci cu vederea. S-ar putea sa existe o multime de motive pentru care anumite persoane nu pot face anumite lucruri, dar exista mult mai multe motive pentru care acestea ar putea.

Nu poftesti la atentie

Daca ai o personalitate puternica atunci inseamna ca nici nu ai nevoie si nici nu cauti atentie. Esti fericita si de una singura si nu pierzi timpul cersind sa fii observata de altii. Preferi sa lasi munca si faptele tale sa vorbeasca despre tine. Multi oameni pe care-i întalnesti zilnic barfesc sau creaza diverse momente dramatice pentru a atrage atentia, iar un astfel de comportament te deranjeaza teribil.

Iti creezi mereu noi oportunitati

In timp ce unele persoane asteapta fara sa faca nimic o promovare, o calatorie sau sansa de a intalni persoana potrivita, tu lucrezi pentru a-ti indeplini propriile obiective. Stii ca invatarea, crestere si evolutia sunt niste pasi importanti in viata, si nu sari peste nicio etapa. Imbratisezi schimbarile in loc sa te temi de ele si refuzi sa te multumesti cu putin. Este posibil sa ai nesigurante ca si altii, dar diferenta este ca tu refuzi aceste frici sa-ti controleze viata.

Citeste si: „Cele mai indraznete zodii. Te numeri printre ele”!

Daca ti-a placut acest articol da like paginii noastre de Facebook  sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: iStockphoto