Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

vedete la Elle Style Awards 2017

Aseara s-a desfasurat la Palatul Parlamentului decernarea premiilor Elle. Am remarcat si noi cateva vedete la Elle Style Awards 2017 care au respectat Dress Code-ul Artsy si au iesit in evidenta prin tinute originale, sclipitoare (uneori la propriu) si pline de fantezie!

Am ales sa iti prezentem doar cele mai bine imbracate vedete la Elle Style Awards 2017. Vedetele ce au respectat codul vestimentar, vedete ce s-au remarcat prin tinute echilibrate, vedete care au stiut sa cucereasca audienta de la rochii, pana la machiaj si coafura.

Te poti inspira din tinutele purtate de vedete la Elle Style Awards 2017 pentru a-ti alege rochia de Revelion sau pentru Craciun. Daca tot suntem in plin sezon al petrecerilor, poti prelua oricand idei, atat pentru tinuta, cat si pentru make-up sau hair-style.

Elle Style Awards este intotdeauna un prilej bun de a sarbatori cele mai ce fashioniste din Romania. De altfel, a fost si “ziua de nastere a revistei”, care a implinit 20 de ani de la prima aparitie!

Desi glamour-ul petrecerii a fost putin umbrit de protestul din fata Parlamentului, as indrazni mai degraba sa spun ca Elle Style Awards a reusit sa adauge un plus de stralucire unui loc nu tocmai iubit printre romani.

Revenind la The It Party a momentului, echipa Elle i-a provocat pe invitati sa isi exprime creativitatea si originalitatea prin vestimentatie. Descopera si tu mai departe cele mai bine imbracate vedete la Elle Style Awards 2017.

Dress code-ul Artsy a fost cel mai adesea exprimat prin volume, insertii de texturi sofisticate, accesorii-statement, cu aplicatii pretioase, supradimensionari, culori puternice, broderii glamour si desigur, prin suprize vestimentare mai mult sau mai putin decoltate.

Au fost desigur si cateva vedete la Elle Style Awards 2017 care au ales sa reprezinte dress code-ul cu eleganta, cu tinute-concept, alegand sa iasa in evidenta tocmai prin minimalism (fata de restul outfit-urilor).

Cele mai bine imbracate vedete la Elle Style Awards 2017

De la rochia ce aminteste de glamour-ul Hollywood-ului purtata de Malvina Cservenschi, pana la contrastul de military si feminin ales de creatoarea de moda Cristina Negru. De la omagiul adus lui Marlene Dietrich (careia inca ii multumim pentru popularizarea costumului cu pantaloni) de catre designerul Laura Lazar, pana la salopeta-frac galben-neon purtata cu joben de catre Dana Rogoz.

De la franjurii din lame argintiu purtati de Delia si pana la diafana rochie cu aer frantuzesc purtata de Silvia Giurca. De la tinuta ce aducea aminte de anii ’80 purtata de Ileana Badiu pana la tuxedo-ul cu pelerina de volane ales de Sore, cele mai bine imbracate vedete la Elle Style Awards 2017 au surprins fie prin simplitate, fie prin detalii eye-catching. Descopera-le mai departe!

Feeling like a Golden Age princess in this @rheacosta dress! #RheaCosta #Inspiration #Duch #GoldenAge #ElleStyleAwards

A post shared by Founder/JewelryDesigner (@malvinacservenschi) on

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15