Crema detoxifianta produs

Brandul romanesc Panacea Urban Apothecary propune crema detoxifianta Detox Mix, un deliciu organic preparat de experti dermatologi pentru tenul gras, mixt sau predispus acneei.

Ti-am spus deja de brandul romanesc Panacea Urban Apothecary, dar azi iti deconspiram una dintre solutiile lor pentru dieta pielii dificile: Detox Mix. Crema detoxifianta se adreseaza celor cu tenul gras, incarcat, celor cu ten mix sau predispus la acnee.

Brandul romanesc Panacea Urban Apothecary propune crema detoxifianta Detox Mix, un deliciu organic pentru tenul gras, mixt sau predispus acneei.

In special acum, cand temperaturile sufocante streseaza pielea, ai nevoie de o crema de fata care sa iti elibereze porii, sa te reimprospateze. Asta face Detox Mix, fiind un tratament racoritor care alina iritatii si estompeaza imperfectiuni, limpezind urmele poluarii inconjuratoare. O cura de detoxifiere pentru piele! Aplicarea acestei creme pe fata ii va conferi tenului o senzatie placuta de racoare, de revigorare si de relaxare.

Crema detoxifianta de vara

Detox Mix – o dieta organica bogata in nutrienti cu proprietati curative si astringente. Formula cu extracte revigorante de castravete, lavanda linistitoare, vitaminele B, C si E si condimentata cu un amestec unic de minerale si micro elementeDetox Mix este un produs organic preparat de experti dermatologi, pentru hrana si confortul pielii.

Crema detoxifianta Detox Mix nu contine parabeni, PEG-uri, arome sintetice, coloranti artificiali sau silicon.

Crema detoxifianta Detox Mix, Panacea Urban Apothecary, 123 Ron;