Clarins lanseaza un ecran pentru protejarea tenului zi de zi, care merita sa fie incercat in lunile calde! Ofera exact ceea ce avem nevoie, pentru a ne feri pielea de efectele mediului urban, de la poluare, la razele ultraviolete. O investitie inspirata si o formula pe care noi o tinem la indemana, de acum, pana la toamna! Iti spunem de ce ne place!

protejarea tenului soare
Clarins lanseaza un nou produs pentru protejarea pielii care pe fereste tenul de soare

Protejarea tenului zi de zi pentru o piele frumoasa

Timpuri noi, formule noi! Clarins ofera un produs pentru protejarea tenului, care se pliaza perfect pe nevoile tenului, oferind protectie zilnica impotriva factorilor care agreseaza si imbatranesc prematur pielea: UV PLUS Anti-pollution Day Screen Multi-Protection SPF 50.

Noua formula pentru protejarea tenului actioneaza ca un ecran de protectie pentru fata, eficient impotriva efectelor daunatoare ale razelor UV, radicalilor liberi si poluarii, pentru a mentine pielea tanara, luminoasa si uniforma. Un strat delicat si o textura fina, dar rezistenta impotriva agresiunilor cotidiene ale vietii citadine si ideală pentru aplicarea zilnica.

Protejarea tenului – Mod de aplicare: are o textura transparenta (nu contine culoare), usor absorbabila si se aplica dimineata, imediat dupa crema hidratanta pe care o folosesti in mod obisnuit. Este recomandat sa se agite sticla, inainte de folosire. Dupa acest strat de protectie zilnica, poti continua cu machiajul.

Truc pentru protejarea tenului : tine-l in poseta, la indemana, si daca ai de mers pe jos si te vede soarele, tapoteaza pe zonele de contact : frunte, nas, poemti.

Protectie zilnica cu ecranul de protectie a fetei UV PLUS Anti-pollution Day Screen Multi-Protection SPF 50, Clarins, 140 Ron (30 ml);