Calvin Klein Euphoria 2015 (making of )

Timp de 10 ani, vizualurile stralucitoare si fanteziste ale campaniilor de publicitate Calvin Klein Euphoria au fost transpuse în realitate intr-un mod artistic. Acum, la aniversare, Euphoria se relanseaza: mai sexy, mai intens, mai dorit, ca niciodata.

Dupa ce am urmarit fotografiile de culise si am parcurs experienta Calvin Klein Euphoria, am simtit nevoia sa port parfumul! Atmosfera, spiritul liber si vivace al parfumului sunt magnetice!

Natalia Vodianova, prima imagine a parfumului Calvin Klein Euphoria, se intoarce intr-o campanie de publicitate globala, construita in jurul fanteziilor feminine, puse in valoare de o prezenta masculina – modelul Tyson Ballou. Campania de relansare a fost filmata de catre celebrii fotografi Inez Van Lamsweerde si Vinoodh Matadin, in Hawaii, si transpune o fantezie de vis, un joc pe plaja intre Natalia si Tyson.

Calvin Klein Euphoria 2015
Calvin Klein Euphoria 2015

Calvin Klein Euphoria

Un parfum oriental care creeaza dependenta! Notele de varf se deschid cu un amestec puternic de rodie si acorduri verzi, iar inima parfumului este invaluita treptat de un aer mitic si exotic atunci cand floarea de lotus infloreste si orhideea neagra se asaza pe piele. Notele de baza sunt cu adevarat misterioase si feminine, cu arome de ambra si acorduri cremoase.

Apa de parfum spray Calvin Klein Euphoria, 333 Ron/ 50 ml;

Calvin Klein Euphoria Men

Varianta masculina a parfumului are o prospetimea moderna si o semnatura pur masculin. Are un caracter fresh, oriental. Parfumul se deschide cu un cocktail de ghimbir, piper si acorduri de roua. Aromele de busuioc negru se regasesc in notele de mijloc, pregatind astfel terenul pentru notele de baza de patchouli si velur.

Apa de toaleta spray Calvin Klein Euphoria Men, 252 Ron/ 50 ml;

Calvin Klein Euphoria 2015 (vizual)
Calvin Klein Euphoria 2015 (vizual)