Fond de ten Deborah Dress Me Perfect (vizual)

Brandul milanez prezinta noul fond de ten Deborah Dress Me Perfect – o formula care lasa tenul sa respire, prin complexul DH Skin Oxygenating, si care are abilitatea de a se mula perfect pe orice fototip de piele, pentru un machiaj natural, dar spornic.

Toate tanjim dupa un fond de ten ce se aplica usor, arata natural si se adapteaza perfect culorii tenului lor. Expertii laboratoarelor Deborah Group Milano, imbratisand pasiunea artistilor mestesugari pentru produsele tailor-made, au creat mult mai mult decat un simplu fond de ten, au creat o formula de machiaj care se pliaza pe orice fototip de piele. Pe langa adaptabilitatea perfecta la orice nuanta de piele si rezultatul neted si perfect natural, noul fond de ten Deborah Dress Me Perfect ofera o inovatie: produsul permite pielii sa respire prin complexul DH Skin Oxygenating.   Acest complex permite pielii sa respire ca si cum ar fi oxigenata din interior, acest lucru declansand un efect de luminozitate.

Fond de ten Deborah: efect senzorial

Dress Me Perfect imbraca pielea ca o tinuta tailor-made, adaptandu-se perfect culorii tenului. Are o consistenta fluida, usoara ca o pana, ce se contopeste cu pielea, uniformizand, acoperindu imperfectiunile si conferind un aspect neted si perfect natural.

Acest fond de ten Deborah are in compozitie microsfere soft-focus, acoperind luciul pielii, fara a lasa tenului un aspect prea mat. Acesta mai contine microsfere de ceruri, menite sa asigure acoperire medie pe toata durata zilei. Ofera factor de protectie SPF 15.

Fond de ten Deborah Dress Me Perfect
Fond de ten Deborah Dress Me Perfect

Dress Me Perfect by Deborah Milano se lanseaza in cinci nuante, pentru a putea fi adaptat oricarei culori de piele: Ivory, Fair Rose, Beige, Sand si Apricot.

Fond de ten Deborah Dress Me Perfect, 48 Ron (pret special de lansare, in lunile noiembrie si decembrie);

Produsele Deborah Milano sunt disponibile in prezent in parfumeriile B&B, Debenhams si in supermarketurile Carrefour.