Masca de ochi cu colagen Elemis Pro-Collagen Hydra Gel

Un remediu pentru diminetile cand te trezesti obosita? Masca de ochi cu colagen de la Elemis isi face treaba repede si bine, actionand tintit asupra zonei ochilor.

Elemis lanseaza o masca de ochi cu colagen, excelenta in situatiile de criza! De exemplu, cand dormi insuficient sau cand vrei sa te pregatesti de o petrecere. Masca de ochi cu colagen se numeste Pro-Collagen Hydra Gel Eye Mask si poate fi folosita pe orice tip de ten, in special pe cel matur.

Performanta unui cockteil bun de ingrediente:

Pe masura ce imbatranesti, pielea din jurul ochilor isi pierde elasticitatea. Iti propunem acest produs extrem de eficient, cu rezultate vizibile in doar 20 de minute. Masca de ochi Pro-Collagen Hydra-Gel de la Elemis este un cocktail de alge marine, cu efect instant de lifting si de fermitate, ce reduce aparitia cearcanelor din jurul ochilor. In acelasi timp, colagenul din compozitia mastii Elemis hidrateaza pielea si are un efect racoritor, pentru a stimula microcirculatia.

Masca de ochi cu colagen: mod de folosire

Aplica masca de ochi cand simti nevoia de o revigorare a zonei din jurul ochilor sau ca o cura de intretinere, timp de sase zile.

Masca de ochi cu colagen Elemis Pro-Collagen Hydra Gel, 276 Ron/ 6 plicuri;

Detalii gasesti pe www.idaspa.ro sau la POP UP SPA – STORE Elemis, din Baneasa Shopping City.