Noul fond de ten Rimmel Match Perfection (vizual Georgia May Jagger)

Dupa nume, este clar ca noul fond de ten Rimmel actioneaza ca un machiaj manusa! Match Perfection estompeaza imperfectiunile, ofera o finisare luminoasa, fara pori vizibili si cu un aspect perfect natural.

Starul campaniei de publicitate, Georgia May Jagger, arata fabulos cu noul fond de ten Rimmel, afisand un machiaj cu aspect perfect natural. Rimmel Londra relanseaza Match Perfection, oferindu-ne un fond de ten care se potriveste manusa cu tenul, imbracandu-l intr-un strat de machiaj natural: ten perfect, protejat si hidratat, fara sa fie încarcat, fara aspect de masca.

Noul fond de ten Match Perfection are SPF 20 si hidrateaza  pana la 24 de ore, cu un plus de vitamina E.

Spune adio cearcanelor, porilor si depigmentarii cu fondul de ten Match Perfection, de la Rimmel, ce contine pulverizatori care reflecta lumina si estompeaza imperfectiunile, ascunzandu-le pentru un finisaj luminos.

Noul fond de ten Rimmel: cromatica

Este usor sa îti gasesti perechea perfecta pentru tenul tau. Noul Match Perfection vine cu o paleta de sase nuante, pornind de la foarte deschis spre mediu si închis. Acestea sunt împartite în tonuri reci, calde si neutre, astfel ca alegerea celei mai potrivite nuante devine simpla. Noul Match Perfection ofera o acoperire invizibila si protectie pentru un ten stralucitor întreaga zi.

Noul fond de ten Rimmel Match Perfection
Fond de ten Rimmel Match Perfection

Nuante nuante: Very Light #100 Ivory / Very Light #103 True Ivory / Light #200 Soft Beige / Light #203 True Beige / Medium/Dark # 400 Natural Beige

Nuante aurii: Medium #300 Sand

Noul fond de ten Rimmel, Match Perfection, 44 Ron;