O textura mai fina ca matasea! Nu crezi? Incearca!

Pudra translucida e mica bijuterie a machiajului. Iar despre noua aparitie, Les Voilette 2013, din colectia de iarna Guerlain  Tenue de Perfection, chiar merita sa vorbim!

Este atat de fina incat de abia o simti pe fata. Poti folosi noua Les Voilette 2013 pentru a matifia tenul sau pentru a da un plus de luminozitate si rezistenta machiajului. In acelasi timp, simbolul feminitatii atemporale si un aliat remarcabil in ritualul zilnic de machiaj.

O pudra translucida cu istorie

Din anul 1830, cu un talent de invidiat, Guerlain a adus la viata pudra! Un secol mai tarziu, in 1991, Les Voilettes  – sub forma de pudra compacta – a reinventat conceptul de pudra trasnlucida.

Noua Les Voilettes 2013 in cateva detalii

Pudra Les Voilettes a venit la vremea ei cu un parfum de violete ce a creat imediat dependenta. Asa a devenit accesoriul de machiaj asociat cu stilul si tenul perfect. Acestui know-how impresionant pe care il detine Guerlain i se datoreaza calitatea speciala a noilor generatii de pudre. Les Voilettes 2013, vine cu pigmenti ultrafini, in doua formule.

In ambele variante, libera sau compacta, acest amestec de pudre ultra-absorbante si pulberi aduce machiajul la perfectiune si impodobeste pielea cu un strat mat, imperceptibil. Tenul este splendid: catifelat, dar fara aspect pudrat, radiant, dar natural.

Noul design al pudrei Les Voilettes este sofisticat! Un motiv de origine elvetian, de dantelă cu punct, configureaza sita detasabila a pudrei pulbere si se regaseste pe suprafata versiunii compacte. Doar un motiv in plus sa te indragostesti de aceste pudre cu sarm vintage, dar cu performanta totalmente moderna.

Truc: Aplica pudra translucida cu o pensula mare, rotunda si prin miscari circulare.

Pudra de fata Tenue de Perfection – Les Voilettes, Guerlain, 230 Ron;

Text: Cristina Tomas. Foto: PR.