Jennifer Lopez vrea sa le multumeasca „celor care au mintit-o si i-au frant inima”

1
De Teodora Tirca
7 iun. 2022

In cadrul festivitatii de premiere MTV Movie & TV, care a avut loc duminica aceasta, Jennifer Lopez a avut cateva multumiri interesante de adresat.

Vedeta a castigat premiul „The Generation Award” si a tinut un discurs care i-a luat prin surprindere pe multi.

Urcand duminica pe scena de la Barker Hangar din Los Angeles pentru a-si accepta trofeul, actrita si cantareata in varsta de 52 de ani a spus: „Vreau sa le multumesc tuturor oamenilor care mi-au dat aceasta viata. Vreau sa le multumesc oamenilor care mi-au dat bucurie si celor care mi-au frant inima”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gloria 💫 (@gloriajlover)

„Celor care au fost sinceri, si celor care m-au mintit”, a continuat Lopez.

„Vreau sa-i multumesc dragostei adevarate si vreau sa-mi multumesc chiar si mie pentru felul in care m-am mintit, pentru ca la un moment dat mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva ca sa cresc.”

Vedeta a continuat sa multumeasca „dezamagirii si esecului pentru ca m-au invatat sa fiu puternica” si copiilor ei, gemenii de 14 ani Max si Emme, „pentru ca m-au invatat sa iubesc”, in timp ce lacrima, iar uralele rasunau in multime.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

„Vreau sa le multumesc tuturor oamenilor care mi-au spus in fata – sau cand nu eram in camera – ca nu sunt capabila sa fac asta”, a adaugat Lopez, printre lacrimi. „Chiar nu cred ca as fi putut face asta fara ei. Si stiu ca nu as fi putut sa o fac fara fanii care mi-au vazut filmele.”

„Toti acesti oameni sunt motivul pentru care ma aflu aici, pentru care am luat acest premiu. Va iubesc!”, a mai spus ea.

Premiul Generation – pe care Lopez l-a acceptat dupa ce a castigat la categoria „cel mai bun cantec” – „sarbatoreste actorii indragiti ale caror contributii diverse in film si televiziune i-au transformat in nume cunoscute”, potrivit unui comunicat.

Beneficiarii din trecut ii includ pe Scarlett Johansson, Dwayne „The Rock” Johnson, Chris Pratt, Will Smith, Reese Witherspoon, Robert Downey, Jr., Mark Wahlberg, Sandra Bullock, Jamie Foxx, Johnny Depp, Ben Stiller, Adam Sandler, Mike Myers, Tom Cruise, Jim Carrey si intreaga franciza Fast & Furious.

Foto: Getty Images.