Obiceiuri ale vedetelor care sunt orice, mai putin sanatoase. Ai grija sa nu cazi in aceste capcane!

1
De Alice Papuc
10 ian. 2023

Cu totii facem greseli. Acest principiu se aplica inclusiv vedetelor tale preferate.

Atunci cand te gandesti la vedeta preferata, probabil ca te gandesti la cat de usoara este viata ei si la cat de bine se descurca in toate. La finalul zilei, vedetele sunt tot oameni, oameni care fac greseli si care nu reusesc in toate. Chiar si acestea au obiceiuri la care ar trebui sa renunte. Iata o lista cu obiceiuri ale vedetelor care sunt orice, mai putin sanatoase. Fereste-te sa cazi in aceste capcane!

Serena Williams

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Serena Williams (@serenawilliams)

„Nu mi-a placut niciodata sportul si nu am inteles niciodata cum am devenit atlet. Nu-mi place sa ma antrenez, nu imi place nimic fizic”, sustine Serena Williams, vedeta tenisului. Ce concluzie poti trage pornind de la afirmatia Serenei?

Gaseste ceea ce iti place cu adevarat. Sportul nu ar trebui sa fie o obligatie sau un lucru pe care sa il executi cu neplacere. Sunt atat de multe optiuni in materie de sport! Cu siguranta vei gasi ceva care sa iti placa si sa te ajute sa te deconectezi de la stresul zilnic. Poti face zumba, alpinism, inot sau chiar dans la bara! Totul depinde de ceea ce iti place cu adevarat. Corpul tau iti va multumi pentru ca alegi miscarea si un stil de viata echilibrat.

5 tipuri de prietene pe care sa le eviti. Nu vor aduce niciun beneficiu in viata ta, ba dimpotriva!

Madonna

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madonna (@madonna)

„Nu mananc mancarea din restaurante – nu poti fi niciodata sigura ce contine aceasta, nu-i asa?” este de parere Madonna. Astfel, Madonna alege sa se bucure doar de ambianta oferita de restaurante. In ceea ce priveste mancarea, vedeta isi aduce bucatarul personal cu ea.

Bineinteles, aceasta nu este o optiune pentru cei mai multi dintre oameni. Ce poti face in acest caz? Poti urma cu succes regula 80/20. Conform acesteia, daca urmezi un stil de viata sanatos in 80% din timp, te poti bucura de un procentaj de 20% mancare mai putin sanatoasa. Totul tine de echilibru: iti poti face placerile din cand in cand.

Elizabeth Muto

„Tai sacii de gunoi si ii „imbrac” atunci cand alerg. Acest exercitiu mi-a detoxifiat cu adevarat organismul si continui sa vad rezultatele si in prezent”, sustine Elizabeth Muto, Miss Nevada in 2004.

Folosirea unui sac de gunoi atunci cand faci exercitii te poate ajuta sa ai rezultate la cantar in mod rapid. Cu toate acestea, rezultatele sunt doar de moment, pentru ca elimini apa din organism atunci cand transpiri. De indata ce te rehidratezi, kilogramele apar la loc in mod miraculos. Mai mult decat atat, practica aceasta poate duce la supraincalzire, lucru care nu este deloc benefic pentru sanatatea ta.

Obiceiuri care te impiedica sa scapi de kilogramele in plus acumulate de sarbatori

Katherine Heigl

Comparandu-se cu alte vedete, Katherine Heigl a sustinut intr-un interviu faptul ca nu are disciplina necesara sa se antreneze zilnic precum Jennifer Aniston sau sa urmeze programul alimentar al Jessicai Alba. Ulterior, aceasta a mentionat „Abia acum imi dau seama cat de mult muncesc aceste fete pentru corpul lor si ce nivel de angajament isi asuma. Imi place prea mult timpul meu liber ca sa mi-l petrec antrenandu-ma.”

Desigur, este de apreciat faptul ca vedeta nu incearca sa para ceva ce nu este cu adevarat. Ea este autentica si isi asuma lucrurile pe care le face, cat si pe cele pe care nu le face.

2 bauturi pe care sa le consumi cand suferi de dureri de spate

Cu toate acestea, ea arata cat de periculos este sa te compari cu alte femei. Mancarea nutritiva si stilul de viata activ sunt sanatoase pentru orice femeie, chiar daca aceasta nu va ajunge sa arate precum Jessica Alba. Fiecare femeie trebuie sa descopere acele exercitii fizice care ii fac cu adevarat placere si care nu se simt ca o pierdere de timp.

Foto: Instagram/@katherineheigl