Cum arata o zi obisnuita pentru Victoria Beckham?

victoria beckham
1
De Ioana Marosan
20 feb. 2019

Cu o silueta de invidiat si o viata plina de evenimente importante, Victoria Beckham este un model pentru foarte multe femei care o urmaresc pe retelele de socializare.

Nicio informatie, nicio poza nu sunt trecute cu vederea, in speranta ca vom afla mai multe secrete din viata vedetei. Dar cum arata o zi obisnuita pentru Victoria Beckham?

Cei de la Women’s Health au pus cap la cap informatiile pe care Posh Spice le-a facut publice in legatura cu obiceiurile sale zilnice. Te invit sa citesti mai jos despre cum arata o zi obisnuita pentru Victoria Beckham.

Este adevarat ca lucrurile bune li se intampla celor care isi doresc cu ardoare acest lucru. Ani la rand, toata lumea s-a intrebat care este reteta exacta care o ajuta pe Victoria Beckham sa-si mentina un fizic de invidiat. Mancare sanatoasa? Exercitii cardio? Prea multe intrebari, prea putine raspunsuri.

Cum a comentat Victoria Beckham zvonurile de divort

Insa, un interviu pe care Victoria l-a acordat publicatiei The Guardian’s Weekend a pus capat tuturor speculatiilor si a scos la iveala toate detaliile “murdare” despre regimul alimentar si antrenamentele pe care le practica cu regularitate Victoria.

Se trezeste la 05:30 ca sa faca sport

Dimineata incepe la 05:30-06:00 cu 45 de minute petrecute pe banda, alternand mersul la deal cu joggingul si alergatul. “Este singurul moment al zilei in care ma uit la televizor, urmarind documentare; astept cu nerabdare acest moment al zilei”, a declarat Victoria.

Urmeaza antrenamentele pentru picioare, brate si abdomen, alaturi de un antrenor personal.

“30 de minute picioare, 30 de minute brate, apoi o gramada de abdomene pentru intarirea muschilor. Am asteptari mari de la corpul meu, am 44 de ani, sunt mama a 4 copii, muncesc mult, calatoresc. Ca sa pot face toate aceste lucruri trebuie sa mananc sanatos si sa fac sport”, a completat Vicky.

Produsele de machiaj si ingrijire a pielii de care Victoria Beckham nu se poate desparti

“In weekend, antrenamentul se desfasoara dintr-o bucata, fara pauza, insa in timpul saptamanii ma intrerup pe la jumatate, sar in masina ca sa duc copiii la scoala, apoi ma intorc si continuu de unde am ramas. Ma antrenez in fiecare zi in care sunt acasa, iar atunci cand calatoresc, imi concentrez toata atentia pe munca, ca sa pot face tot ce mi-am propus intr-un interval de timp cat mai scurt si apoi sa ma intorc acasa”, spune vedeta.

A renuntat complet la produsele lactate

In ceea ce priveste regimul alimentar, acesta este destul de restrictiv: Victoria Beckham a renuntat complet la lapte si branza si nu consuma niciodata dulciuri dupa sesiunile de antrenament. In schimb, bea un shot de otet de cidru de mere si apoi un smoothie verde, un bol de cereale de casa sau oua jumari cu somon afumat.

Hot news: Victoria Beckham isi va lansa propriul canal de Youtube

Legumele ocupa un loc important pe lista ei de prioritati: ii plac broccoli, fasolea si mazarea si, de obicei, le consuma alaturi de carne slaba sau peste.

“Nu gatesc niciodata. Obisnuiam sa o fac atunci cand am locuit in Spania, acolo am gatit foarte mult. Dar acum ajung acasa foarte tarziu si cina ar fi gata la o ora foarte tarzie in noapte. David este un bucatar excelent”, a incheiat Victoria Bechkam.

Foto: Instagram – Victoria Beckham