Schimbarile care pot insemna ca partenerul se pregateste sa puna punct relatiei voastre

1
De Alice Moisescu
9 apr. 2019

Daca se intampla sa observi schimbari subtile in relatia ta, de preferat ar fi sa nu tragi concluzii pripite. Dupa cum probabil stii deja, comunicarea poate rezolva orice situatie. 

In general, un barbat nu se hotaraste sa isi paraseasca partenera de pe o zi pe alta, ci aduna in timp… nemultumiri.

Atunci cand observi ca partenerul tau este mai reticent, nu te speria! Incearca sa nu te inchizi in tine, tematoare, cu gandul ca vei fi parasita. Comunica, fii deschisa! In acest fel ai mai multe sanse de a-ti salva relatia.

Schimbarile care pot insemna ca partenerul se pregateste sa puna punct relatiei voastre

Daca sentimentul tau s-a dovedit a fi corect, iar partenerul tau este tot mai putin interesat de tine si de relatia voastra, dar tu decizi sa indreptati lucrurile… este important sa stii de pe acum ca lucrurile nu se vor rezolva peste noapte. Intregul proces este unul lent si veti avea nevoie de multa comunicare si de compromisuri de ambele parti.

Iata care sunt semnalele care iti arata ca partenerul tau se gandeste sa incheie relatia:

10 semne ca partenerul tau are nesigurante majore cu privire la relatia voastra

Nu se mai cearta cu tine

Discutiile pot reprezenta un mod sanatos de a rezolva un conflict, de a ajunge la un compromis.

Daca partenerul tau nu mai da curs discutiilor, acest lucru poate insemna ca s-a saturat si ca incepe sa renunte.

De aceea, comunicarea este imperios necesara in aceste momente. Va poate ajuta sa va rezolvati neintelegerile.

Relatia nu mai este o prioritate pentru el

Daca partenerul acorda mai multa atentie preocuparilor sale si nu nevoilor tale, inseamna ca relatia voastra nu mai este suficient de importanta pentru el. Incearca sa deschizi o discutie in acest sens si sa ceri explicatii in mod diplomat.

Este din ce in ce mai rece, mai distant

Oamenii simt in mod constant nevoia de contact fizic, de afectiune, de imbratisari. Indeosebi femeile.

Daca si tu remarci o schimbare in comportamentul iubitului tau care indica lipsa acestor nevoi, s-ar putea ca el sa se gandeasca sa puna punct relatiei voastre.

Semne ca partenerul tau profita de relatia cu tine si nu are ganduri serioase

Nu mai vorbeste despre viitor in doi

Un alt semn subtil care poate indica faptul ca partenerul tau nu vrea sa mai continue relatia este acela nu isi mai face planuri cu tine. Indiferent ca vorbim despre concedii petrecute in doi, de sarbatori, aniversari sau de planuri comune.

Daca abordezi acest subiect ce are legatura cu viitorul si observi ca el evita sa raspunda… poate fi un semn ca relatia voastra nu este pe un fagas prielnic.

Anuleaza tot mai des planurile pe care le aveti impreuna

Daca incepe sa prioritizeze alte activitati in detrimentul planurilor pe care vi le-ati facut impreuna… s-ar putea ca relatia voastra sa se apropie de final.

6 Semne si gesturi care iti arata ca iubitul tau vrea sa va despartiti

In mod clar ar trebui sa deschizi o discutie si sa ceri niste explicatii. Daca el nu se arata interesat de ceea ce pe tine te deranjeaza, acest lucru poate indica faptul ca se gandeste sa incheie relatia.

Asadar… iti sugerezi sa comunici mai eficient si mai deschis cu partenerul tau. Nu pierzi nimic, ba chiar s-ar putea sa-ti salvezi relatia.

Foto: Shutterstock.com