Cele 4 zodii care urasc petrecerile de Halloween. Nu le vei vedea niciodata purtand un costum!

1
De Irina Constantin
23 oct. 2019

La final de octombrie, toata lumea se costumeaza si se pregateste pentru cea mai tare petrecere a lunii. Mai putin aceste zodii!

Petrecerile cu tematica infricosatoare reprezinta deja o traditie in multe zone ale lumii. Daca ai de gand sa mergi si tu la un party si vrei sa iti inviti toti prietenii, verifica mai intai daca te afli printre aceste zodii care urasc Halloween-ul.

5 machiaje simple de Halloween pentru iubitoarele de minimalism

In acest an, Mercur va fi retrograd in noaptea de 31, ceea ce ar putea contribui la atmosfera misterioasa. Tot in noaptea de Halloween, Soarele, Venus si Mercur vor fi in Scorpion, adaugand acel element „extra” la petrecere.

Iata cele 4 zodii care urasc Halloween si care vor lipsi de la petrecere:

1. Capricorn

Capricornii se afla printre cele mai serioase semne ale zodiacului. Sunt mereu cu gandul la afaceri, la task-urile lor si la modurile in care se pot depasi pe ei insisi. Pentru ei, timpul este pretios si nu le place sa iroseasca nicio secunda. O petrecere de Halloween li se pare o pierdere colosala de timp si energie, asa ca prefera sa o rateze anul acesta.

In plus, atunci cand un Capricorn incepe ceva, nici nu concepe sa nu termine proiectul cu rezultate exceptionale. Asadar, exista doua variante pentru prietenii tai Capricorni. Ori ignora total invitatiile de Halloween, ori se gandesc deja intens la ce costum extraordinar ar putea purta pentru a eclipsa pe toata lumea!

2. Berbec

Berbecii tind sa se aprinda destul de repede, iar o petrecere de Halloween nu este chiar prima lor optiune pentru o seara in care Mercur este retrograd. Rezultatele ar putea fi periculoase!

Se apropie petrecerea de Halloween si nu stii ce sa porti? Inspira-te si tu de la vedetele de peste hotare!

Draga Berbec, daca citesti asta, poate ar fi cazul sa te relaxezi putin. In fond, ai mereu cele mai tari idei de costume si ar fi pacat sa ratezi una dintre cele mai frumoase petreceri ale anului. Aminteste-ti ca nu trebuie sa iei totul personal si invata sa treci mai usor peste glumele provocatoare sau remarcile rautacioase ale celorlalti.

3. Fecioara

Fecioarele urasc dezordinea, incertitudinea si lipsa de organizare. Practic, tot ceea ce implica o petrecere dezlantuita de Halloween! Pur si simplu, asemenea evenimente nu se potrivesc deloc cu personalitatea lor calculata si fixa.

Astrologie: Cum sa te deghizezi de Halloween in functie de zodie

Daca ai o prietena Fecioara, nici nu te gandi sa ii propui sa gazduiasca o astfel de petrecere. Numai gandul ca o multime de persoane mai mult sau mai putin cunoscute ii vor trece pragul ii va provoca dureri de cap. Ca sa nu mentionam curatenia de dupa party!

4. Rac

Racii nu au fost niciodata sufletul petrecerii. Ei prefera oricand o iesire linistita la cafea, pe timp de zi, in detrimentul unei petreceri salbatice, care tine toata noaptea. Adunarile imense de oameni le provoaca anxietate, asa ca vor prefera sa ramana acasa de aceasta data.

Totusi, daca prietena ta cea mai buna este nascuta sub semnul Racului si chiar vrei sa iti petreci noaptea de Halloween alaturi de ea, exista o varianta. Propune-i sa va costumati si sa iesiti intr-un grup restrans, doar cu gasca voastra favorita. Cu siguranta nu va refuza!

Foto: Getty Images.