Kate Beckinsale foloseste acest sapun ieftin pentru a-si curata tenul

1
De Maria Constantin
9 ian. 2020

Vedeta in varsta de 46 de ani nu foloseste doar produse scumpe de infrumusetare. Ea prefera un sapun la care avem cu totii acces.

Desi ar putea cumpara oricand cele mai scumpe produse cosmetice, Kate Beckinsale se bazeaza pe un produs ieftin, recomandat de dermatologi ca sa-si mentina pielea tonifiata si stralucitoare – un sapun de la Cetaphil. Pentru cineva cu o avere de 16 milioane de dolari, sa cumpere un sapun care costa doar patru dolari spune multe, noteaza Showbiz Cheat Sheet.

„Folosesc sapun Cetaphil, fara gluma”, a spus actrita pentru Today in octombrie 2018, cand a fost intrebata despre produsele cosmetice pe care le utilizeaza.

Fara arome adaugate si hipoalergenic, astfel ca nu irita pielea, sapunul Cetaphil Gentle Cleansing Bar costa mai putin de 30 de lei.

28,01 lei, iherb.com

Beckinsale nu este singura vedeta care foloseste produse cosmetice ieftine. Jennifer Lopez, a carei avere neta este estimata la 400 de milioane de dolari, si cu venituri anuale de aproximativ 40 de milioane de dolari, a dezvaluit intr-un interviu ca foloseste o crema hidratanta pe care o cumpara din magazinele obisnuite.

Sapunul ieftin pe care make-up artistii il recomanda pentru curatarea pensulelor de machiaj

Munca serioasa si flexibilitate maxima la sala

Intr-un interviu pentru Women’s Health, publicat pe 18 decembrie, Beckinsale, care are o fiica de 20 de ani, Lily, cu fostul sot, actorul Michael Sheen, a dat detalii despre cum se mentine in forma. Ea a spus ca beneficiile de ordin fizic sunt un bonus pentru ceea ce ea face pe plan mental: „Acum exercitiile sunt mai importante pentru starea mea spirit. Celelalte aspecte se simt ca un efect secundar minunat.”

 

View this post on Instagram

 

🤸‍♀️ no framed photos of @schwarzenegger were harmed during the making of this movie, @gunnarfitness

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Actrita care apare pe coperta editiei ianuarie/februarie 2020 a revistei Women’s Health lucreaza sase zile pe saptamana cu Brad Siskind, antrenor la sala de fitness a lui Gunnar Peterson, frecventata de multe celebritati. Intr-o sedinta de 45 de minute, ea executa un circuit de exercitii care ii activeaza tot corpul si un circuit cardio, urmat de stretching intens. Kate a demonstrat pe 11 octombrie, intr-o postare pe Instagram, cat de flexibila este.

 

View this post on Instagram

 

@bradsiskind and I and his little towels are running off to join the circus 🎪 🤡

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Pentru ea, mersul la sala nu inseamna doar mentinerea in forma, ci eliberarea de stres care se poate manifesta si la nivel fizic. „Sunt foarte conectata la corpul meu si daca resimt stresul, probabil ca il voi simti si fizic. Asa ca e o idee buna sa fac niste miscare fizica pentru a-l elimina”, a explicat ea.

Vedeta nu bea alcool

Cum era de asteptat, Kate Beckinsale are si o dieta sanatoasa. Actrita mananca fructe si legume si sta departe de alcool si cofeina. Acesta este inca un lucru pe care ea si Jennifer Lopez il au in comun. Becksinsale a spus ca niciodata nu i-a placut alcoolul: „Niciodata nu am baut un pahar intreg de alcool”, a declarat ea pentru Delish.

Foto: Getty Images.