Cel mai elegant lac de unghii – femeile din familia regala il poarta tot timpul

1
De Teodora Tirca
29 mai 2020

In timp ce trendul unghiilor pictate in culori diferite ia avant pe Instagram, femeile din familia regala opteaza pentru o nuanta clasica si feminina, foarte temperata.

Sigur ca rosul nu se va demoda niciodata – este o nuanta senzuala si atragatoare, care se potriveste aproape oricarei tinute. Nu-ti spun sa renunti la ea, ci iti ofer o alternativa pentru zilele in care vrei o manichiura mai discreta, iubita de femeile de inalt rang, care evita pe cat posibil nuantele puternice.

Cei de la WhoWhatWear au dezvaluit ca nuanta preferata de Regina Elisabeta si purtata adesea si de Kate Middleton si Meghan Markle este un roz laptos de la Essie, mai exact nuanta Ballet Slippers.

Modelul de jeansi pe care Meghan Markle il poarta cel mai des

Essie lac de unghii in nuanta Ballet Slippers, 43 lei, notino.ro

Simplitatea iti induce o stare de bine

Cu siguranta, motivul pentru care femeile din familia regala au ales aceasta nuanta pentru manichiura lor este faptul ca arata chic in orice circumstanta, este delicata si nu „ataca” privirea in niciun fel. Ba chiar induce calmitate si claritate mentala. E potrivita oricarei nuante a pielii, creand un contrast placut, mai ales daca ai piele maslinie.

Are in compozitie un strop de roz, dar si un strop de bej – motivul pentru care este atat de echilibrata si armonioasa. In plus, acest lac de unghii este calitativ si rezistent, o formula pe care o vei iubi cu siguranta.

Cum repari o unghie rupta – trucuri de la o manichiurista

De ce sa alegi un lac de unghii in culori temperate?

In primul rand, un lac de unghii deschis la culoare va fi mult mai usor de purtat. Nu-ti va evidentia cuticulele usor crescute si e simplu de aplicat, astfel ca iti vei putea face singura manichiura, fara palpitatii (asa cum de obicei mi se intampla cand aplic o oja rosie sau fuchsia). Aplicarea nu necesita cine stie ce concentrare, iar daca cumva oja sare de pe o unghie, poti remedia usor problema, aplicand un strat proaspat.

Apoi, e o nuanta care nu se demodeaza niciodata si pe care o poti asorta la orice stil vestimentar, fie ca ai chef sa fii feminina sau optezi pentru stilul androgin/office. Unghiile tale nu vor distrage atentia de la tinuta, insa vor arata mereu ingrijite si curate.

Si nu in ultimul rand, fiind o nuanta usor laptoasa se incadreaza in pastelurile atat de trendy in sezonul primavara-vara.

Iata alte optiuni asemanatoare:

Essie lac de unghii nuanta Topless and Bare, 43 lei, notino.ro

Sephora Collection Color Hit Nail Polish, nuanta Sugar Coated, sephora.ro

Catrice More Than Nude in nuanta Pearly Ballerina, 17 lei, notino.ro

Foto: Getty Images.