10 mesaje de la Univers de citit de 10 ori pe zi, pana ce distrug barierele din jurul inimii tale

1
De Cristina Tudor
30 iun. 2020

… si iti patrund adanc in suflet.

Fericirea nu incepe cu o relatie, o vacanta, un loc de munca sau mai mult bani. Fericirea incepe cu modul in care gandesti si cu ceea ce iti spui in fiecare zi.

Iata care sunt cele mai importante mesaje trimise de Univers catre tine. Citeste-le de cel putin 10 ori in fiecare zi pentru a trece de barierele construite in jurul inimii tale si a iti patrunde adanc in suflet si a il vindeca:

1. Bucura-te de ziua de azi! Traieste asa incat sa raspandesti in jur lumina si energie buna, ajuta-i pe altii care au nevoie de tine, iubeste-i, incurajeaza-i. Nu face nimic in exces, pastreaza masura in toate si gandeste pozitiv.

2. Pacea in lumea intreaga incepe cu o singura persoana. Cu cat esti mai impacata cu tine insati, cu atat aduci mai multa pace in lumea ta.

3. Esti mai puternica decat crezi. Mergi mai departe cu planurile tale si bucura-te de drumul care ti se deschide in fata.

4. Nu poti crea viata visurilor tale daca nu stii ce iti doresti. Incearca sa fii mult mai atenta la deciziile pe care vrei sa le faci si sa te intrebi daca acestea chiar te ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti.

5. Trebuie sa te iubesti mai intai pe tine pentru a iubi pentru altcineva. Trebuie sa inveti sa ai incredere mai intai in tine pentru ca mai tarziu sa poti avea incredere in altcineva. Trebuie sa inveti sa renunti la trecut si sa te concentrezi asupra prezentului.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.