Cel mai sincer selfie facut de Jennifer Lopez: Vedeta arata incredibil fara machiaj

1
De Maria Constantin
4 aug. 2020

Vedeta a postat pe Instagram un selfie facut dimineata, imediat dupa ce s-a trezit. Fanii ei au coplesit-o cu complimente.

La 51 de ani, Jennifer Lopez continua sa uimeasca cu frumusetea ei. Dar dincolo de imaginea sa consacrata se afla o femeie care arata diferit de vedeta pe care o cunoaste intreaga lume, iar ea nu evita sa-si dezvaluie look-ul natural.

Cantareata de origine portoricana a luat pe toata lumea prin surprindere, in weekend, cu o imagine postata pe contul ei de Instagram. Jennifer si-a facut un selfie dimineata, dupa ce s-a trezit din somn, in care apare fara machiaj. „Buna dimineata tuturor!!! #Fatadedimineata”, a scris ea alaturi.

 

View this post on Instagram

 

Good morning everyone!!! #MorningFace

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer Lopez a implinit 51 de ani pe 24 iulie. Vedeta le-a multumit pe Instagram celor care au felicitat-o: „Va multumesc tuturor pentru urarile voastre frumoase de ziua mea! Le-am citit pe toate si m-am gandit cum mi-am petrecut ultima aniversare, vara trecuta, cu multi dintre voi, si cat de diferita este anul acesta”, a scris ea atunci.

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez au facut o achizitie neobisnuita in plina pandemie

„Ceea ce este la fel e ca simt dragostea voastra si sper ca si voi simtiti la fel! Chiar daca lumea s-a schimbat atat de mult, iata ceva ce nu se va schimba niciodata: Va iubesc, va iubesc, va iubesc!!! E ziua mea”, a adaugat Lopez.

Doar logodna, nu si nunta

Pandemia nu i-a afectat doar aniversarea cantaretei americane. Jennifer Lopez este logodita cu Alex Rodriguez si cei doi planuiau sa se casatoreasca, dar din cauza crizei provocata de COVID-19 ei au fost nevoiti sa amane nunta, scrie Harper’s Bazaar. Intr-un interviu pentru Today, cantareata si-a marturisit dezamagirea: „Nu exista niciun plan acum. Trebuie sa asteptam si sa vedem ce se intampla, e dezamagitor”, a spus ea.

Foto: Instagram/@jlo