Jennifer Lopez si Alex Rodriguez au facut o achizitie neobisnuita in plina pandemie

1
De Maria Constantin
9 iul. 2020

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez isi gandesc foarte bine investitiile, iar aceasta poate fi una dintre cele mai strategice de pana acum.

Ei au cumparat in aceasta perioada inca o casa, cu o suprafata de 204 metri patrati, „doar” trei dormitoare, doua bai si o toaleta de serviciu. Potrivit surselor apropiate, achizitia a costat 1,4 milioane de dolari, un pret foarte accesibil pentru Jennifer Lopez si Alex Rodriguez, care detin proprietati ce incep de la 18 milioane de dolari.

Locuinta pare subdimensionata pentru familia de sase persoane – cantareata are doi gemeni, Emme si Max, in varsta de 12 ani, cu fostul partener, Marc Anthony, iar Rodriguez are doua fiice, Natasha, in varsta de 15 ani, si Ella, in varsta de 12 ani, dintr-o casnicie anterioara. Potrivit People, proprietatea este, mai degraba, o investitie imobiliara srategica, ce poate fi fructificata in viitor.

Casa este ridicata pe un teren cu o suprafata de 5,2 hectare si mai include un living amenajat in plan deschis si o sala de masa cu podele din lemn, precum si o bucatarie moderna, scrie Variety. In exterior este disponibil un spatiu de relaxare acoperit si o alta constructie care poate fi folosita ca birou sau ca un studio.

Casa perfecta pentru cresterea copiilor

Lopez detine deja o proprietate vasta in apropiere, in Bel Air. Ea a povestit in 2017 ce a determinat-o sa cumpere acea casa: „Am intrat in casa aceasta si am zis: <<Aici as vrea sa-mi cresc copiii>>. Trebuie sa-ti imaginezi viata si ceea ce vrei sa fie in ea, iar eu imi imaginez ca vom fi foarte fericiti aici, orice ar fi”, a dezvaluit ea pentru Vanity Fair.

Printre facilitatile casei din Bel Air se numara un cuptor din piatra care troneaza in fata piscinei infinity, un leagan dublu si un peisaj luxuriant. Inauntru se remarca tavanele sustinute de barne din lemn si piesele de mobilier, dar si canapelele incapatoare, pernele imense si bolurile umplute cu flori de trandafir, potrivit Vanity Fair. Pe o decoratiune se poate citi „“GRATTITUDƎ”, un joc de cuvinte intre „gratitude” („recunostinta”) si „attitude” („atitudine”).

Ce portofoliu imobiliar au Lopez si Rodriguez

Cuplul mai detine si alte proprietati in Statele Unite. Lopez si Rodriguez au stat impreuna in carantina in vila lor moderna din Florida. Artista mai are o casa de 1.300 de metri patrati, cu sapte dormitoare, in Hamptons, pe care a cumparat-o in 2011 cu 18 milioane de dolari.

Jennifer Lopez lucreaza de acasa: ce face artista pentru a ramane echilibrata in aceasta perioada

Jennifer si Alex au mai cumparat o casa pe plaja in Malibu. Pe de alta parte, in ultimii ani ei au si vandut cateva dintre proprietatile pe care le aveau in portofoliu. Lopez a vandut un apartament in stil penthouse din Manhattan, cu o suprafata de 604 metri patrati, pentru 27 de milioane de dolari.

In 2019, cuplul a scos la vanzare un apartament cu trei camere situat intr-un imobil de lux din New York, la mai putin de un an dupa cumparare. „Au nevoie de mai mult spatiu pentru copii”, a declarat atunci pentru People un prieten al celor doua vedete. „Le placea cladirea, dar pur si simplu aveau nevoie de mai mult spatiu decat au crezut la inceput”, a mai spus sursa citata.

Foto: Instagram/@arod