Jennifer Lopez lucreaza de acasa: ce face artista pentru a ramane echilibrata in aceasta perioada

1
De Maria Constantin
19 mart. 2020

Oricat de obisnuita ar fi cu interactiunea sociala, vedeta trebuie sa se distanteze in aceste zile, ca noi toti. Iar solutia pe care ea a ales-o i se potriveste perfect.

Nevoita sa se izoleze pentru a se proteja de amenintarea coronavirusului, Jennifer Lopez a gasit cum sa-si umple timpul: ea a explicat pentru Elle ca lucreaza de acasa. Dar este greu de crezut ca trece la birou in pijamale, ca mai toti cei care descopera acest mod de lucru, ci mai degraba o face in stilul sau, dansand singura, noteaza InStyle.

Vedeta si-a descris rutina zilnica, dezvaluind ca acum, daca tot sta numai in casa, continua sa munceasca, dar face si multe cumparaturi online.

„Pentru mine, a lucra de acasa inseamna sa citesc scenarii, sa dezvolt noi proiecte, sa fac miscare si sa invat noi scheme de dans”, a spus ea. „Nu stiu ce ma poate face mai fericita decat sa cumpar o pereche de pantofi. Sincera sa fiu, fac o gramada de cumparaturi online acum”, a marturisit ea.

Butonul de reset pentru toata lumea

Un alt mod in care artista isi petrece timpul este sa filmeze inregistrari video cu gemenii ei in varsta de 12 ani, Emme si Max, pe care le urca pe platforma TikTok. „Le place, asa ca ma indeamna sa o folosesc. Le place cand o fac!”, a spus ea.

Lopez crede ca izolarea in casa este ca un „reset” pentru toata lumea. „Daca esti destul de norocos sa fii sanatos si sa stai acasa – iar daca esti, fii recunoascator -, situatia asta e ca un buton de reset pentru multi dintre noi”, a explicat ea.

Mesaj de incurajare pentru cei care se tem

Lopez a avut si cateva cuvinte de incurajare pentru cei care se simt lipsiti de speranta in aceste zile. Ea a spus ca e sigura ca lucrurile vor merge mai bine, iar cand se va intampla asta, toata lumea isi va relua cursul normal. Pana atunci, vedeta subliniaza ca este important sa urmam recomandarile autoritatilor medicale si sa ne obisnuim sa le aplicam cat mai bine acasa.

Sursele de inspiratie care au transformat-o pe Jennifer Lopez intr-o artista de top

„La un anumit punct, sa speram ca in curand, o sa ne revenim. Intotdeauna ne revenim. Asa ca trebuie sa folosim aceasta perioada pentru a fi pregatiti sa ne intoarcem, chiar mai puternici”, a spus Jennifer Lopez.

„Nimeni nu si-a dorit sa se intample asa ceva, dar daca asta trebuie sa fie calea, poti sa iei avantajele din aceasta perioada si sa lucrezi pentru a fi mai bine. Dar fa treaba asta acasa”, a adaugat vedeta.

Foto: Getty Images.