Sursele de inspiratie care au transformat-o pe Jennifer Lopez intr-o artista de top

1
De Maria Constantin
4 feb. 2020

Chiar si o vedeta precum Jennifer Lopez are nevoie de modele care sa o ajute sa se dezvolte.

Oricine are un model care il inspira. Si de cele mai multe ori, acesta este un nume celebru. Chiar si Jennifer Lopez are nevoie de modele care sa o ajute sa se dezvolte.

Cu o cariera de succes pe mai multe planuri, talentata, frumoasa si cu o avere estimata de 400 de milioane de dolari, Lopez e o actrita, cantareata si dansatoare realizata.

View this post on Instagram

Prometieron convertir el espectáculo más visto del año en una celebración global de la cultura latina y no han decepcionado. Ante una audiencia de más de cien millones de personas y la ciudad de Miami como escenario simbólico, Jennifer Lopez y Shakira han desplegado este domingo todas sus armas para brillar en el espectáculo del intermedio de la Super Bowl, el evento de mayor magnitud al que puede aspirar cualquier artista en el mundo. Durante 14 minutos, la neoyorquina y la colombiana aprovecharon al máximo cada segundo en pantalla para exprimir sus mayores éxitos en un apabullante show de baile, luz y color que prescindió de la pirotecnia e infraestructura utilizadas por otras como Lady Gaga o Katy Perry, pero que no permitió pestañear a los espectadores. Si quieres ver más imágenes como esta de @afpphotos o leer la crónica de un partido que finalmente cayó del lado de los Chiefs de Kansas City, que llevaban medio siglo sin ganar el trofeo, visita elpais.com #SuperBowl #HalftimeShow #espectáculo

A post shared by EL PAÍS (@el_pais) on

Intr-un interviu recent publicat de Vanity Fair, vedeta a vorbit despre cel mai recent film in care a jucat, „Hustlers”, si despre modul in care isi pastreaza motivatia de a face lucruri care ies in evidenta. Ea a explicat ca muzica si dansul vor ramane intotdeauna prima sa dragoste, dar acum se simte mai atrasa de actorie.

Mama i-a aprins pasiunea pentru scena si film

Succesul de care se bucura Jennifer Lopez se bazeaza pe mai multe surse de inspiratie. In copilarie ii placeau foarte mult Barbara Streisand si Tina Turner. Printre artistii care o inspirau se mai numarau Diana Ross, James Brown, si Janet Jackson, scrie Showbiz Cheat Sheet.

Lopez ii atribuie, insa, un rol insemnat in formarea sa artistica mamei ei, cea care a ajutat-o sa descopere pasiunea pentru muzica si dans, cea care o ducea la spectacole musical si la filme. Crescand intr-un mediu propice, Jennifer a devenit ceea ce este acum – o artista polivalenta, capabila sa performeze la nivel inalt pe trei planuri.

Potrivit IMDB, musicalul „West Side Story”, din 1961, a avut o influenta considerabila asupra vedetei.

Jennifer Lopez regreta ca a refuzat un rol nominalizat la Oscar: Ce actor ar fi fost partenerul ei in film

J. Lo a luat lectii de dans inca de la varsta de cinci ani si si-a facut debutul in serialul „In Living Color”, din 1990. Rosie Perez, coregrafa cu care a lucrat la aceasta productie a avut si ea o influenta importanta asupra sa. Mai tarziu, Lopez a dansat cu Janet Jackson, pe care o urmarea din copilarie.

Jennifer Lopez nu a uitat-o pe Selena

Confirmarea succesului in lumea filmului a venit pentru Lopez in 1997, odata cu rolul din „Selena”. Drama care prezinta povestea regretatei cantarete Selena Quintanilla-Pérez i-a adus respectul comunitatii latino.

Selena a fost o sursa de inspiratie pentru Jennifer Lopez, vedeta marturisind ca ea i-a schimbat viata in multe feluri. „A fost o binecuvantare pentru viata mea, pe mai multe planuri”, a declarat Jennifer intr-un interviu pentru Beats 1 citat de ABC News. „Selena m-a invatat multe despre cum sa ma descurc in afaceri, pentru ca am interpretat-o in film”, a mai spus ea.

Foto: Getty Images.