Cameron Diaz spune ca nu ii mai pasa cum arata de cand a renuntat la actorie

1
De Cristina Tudor
24 mart. 2022

Cameron Diaz a fost pentru mult timp una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood.

Dar vedeta a parasit stralucirea si alura glamour a vietii de vedeta in urma cu aproape zece ani si odata cu acest pas a renuntat si la standardele de frumusete impuse de societate.

Vedeta in varsta de 49 de ani a dezvaluit recent ca se gandeste rar la aspectul sau fizic si ca nu se spala pe fata „aproape niciodata”, desi spune ca are „un miliard” de produse de ingrijire.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cameron Diaz (@camerondiaz)

In cadrul podcastului BBC Rule Breakers, Diaz a vorbit despre cat de libera se simte acum ca a iesit din lumina reflectoarelor.

Ea a numit atractia Hollywood-ului ca fiind o „capcana” de care a reusit sa scape dupa ce s-a casatorit cu muzicianul Benji Madden, in anul 2015.

„Ma gandesc din nou la capcana in care suntem prinsi, in special in societatea noastra, fata de ceea ce pretuim, ceea ce consideram ca fiind important. Daca este important pentru tine, este in regula”, a spus Diaz, citata de Daily Mail.

De cand a decis sa renunte la actorie, Cameron a refuzat oferte de aproape 100 de milioane de dolari de a aparea in diferite filme, dar nu regreta acest lucru.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.