Cele doua zodii care se completeaza perfect intr-o relatie: Ies scantei in dormitor!

1
De Maria Constantin
27 nov. 2022

Unele zodii se potrivesc perfect, altele nu se inteleg deloc. Azi vorbim despre doua zodii total opuse, dar care pot avea relatia perfecta.

Aceste doua zodii sunt Taur si Scorpion. Pentru a intelege dinamica relatiei dintre Taur si Scorpion, trebuie sa intelegem cum este fiecare zodie in parte, noteaza Mind Body Green.

Taurul e un semn fix de pamant guvernat de Venus, planeta frumusetii si a placerii. Este definit de reprezentarea unui taur, expresie a firii sale incapatanate si perseverente. Acest semn este cunoscut si pentru atractia sa pentru placerile lumesti, precum si pentru bani si siguranta.

Scorpionul este un semn de apa guvernat in astrologia moderna de Pluto, planeta transformarii si a renasterii, sau de Marte in astrologia antica, planeta actiunii si a razboiului. Ca si Taurul, e un semn fix, reprezentat de scorpion, inspirat de legenda greaca potrivit careia un scorpion l-a ucis pe Orion. Scorpionii au reputatia de a fi misteriosi, profunzi si putin (sau nu chiar asa de putin) intimidanti.

Cele doua zodii ocupa pozitii opuse in cercul astrologic si, desi nu este un lucru usor de depasit, aceasta opozitie poate fi foarte satisfacatoare cand doi oameni accepta diferentele celuilalt si gasesc un echilibru.

Taurul si Scorpionul formeaza o combinatie interesanta. Cand semnele pamantului si apei se unesc, ele pot crea o relatie confortabila, adanca si solida.

De ce se tem zodiile de iubire: Taurul nu vrea sa depinda de nimeni

Inainte de a analiza compatibilitatea lor, e important sa intelegem ca o evaluare corecta a potrivirii astrologice trebuie sa tina cont si de datele de nastere ale celor doua persoane, nu doar de semnul lor astrologic.

Iata cum se inteleg Taurul si Scorpionul in dragoste si in prietenie, dar si unde se aseamana si unde se deosebesc.

Prietenia dintre Taur si Scorpion

Cand un Taur si un Scorpion se imprietenesc, posibilitatea de a gasi o intelegere este puternica, dar exista si potentialul unor batai de cap. Scorpionul il poate ajuta pe Taur sa navigheze prin adancimile propriilor emotii, in timp ce Taurul il poate ajuta pe Scorpion sa se bucure de fiecare lucru in parte, arata astrologul Megan Michelena, cofondatoarea platformei Zenchronocity.

„Daca ii vedem la o petrecere, Taurul e cel care mananca, bea, vorbeste cu toti. Un Scorpion, in schimb, sta intr-un colt, cu ochelarii de soare pe nas; cunoaste cele mai adanci secrete ale fiecaruia si nu vrea sa vorbeasca cu nimeni. Asa ca Taurul il vede in colt si ii transmite ‘Hei, hai alaturi de lume, nu mai fi asa increzut'”, explica ea.

In schimb, daca un Taur a trecut printr-o perioada tumultoasa pe plan emotional, Scorpionul nu se va teme sa se apropie, fiindca el nu se teme de intuneric si mister. Si poate fi de mare ajutor pentru Taur sa primeasca acest sprijin emotional.

Morala: Taurul si Scorpionul pot avea o prietenie grozava cat timp isi respecta si isi apreciaza reciproc nuantele.

Dragostea dintre Taur si Scorpion

Toate aspectele mentionate mai sus se aplica si intr-o relatie sentimentala, arata Michelena, adaugand ca ambele zodii au si potentialul de a se simti grozav in dormitor.

Scorpionul este recunoscut pentru o energie sexuala aparte, in timp ce Taurul este foarte, foarte senzual. „Sa nu va mirati daca ei nu ies niciodata din casa”, glumeste Michelena.

Pe langa chimia sexuala, Taurul si Scorpionul intr-o relatie vor putea fuziona lumea pamanteana cu cea ascunsa, gasind profunzime, echilibru si bucurie reciproca.

„Taurul il invita pe Scorpion sa fie mai implicat, mai viu si mai constient de ceea ce se intampla in prezent. Iar acesta, in schimb, il invita pe Taur sa se avante in profunzime si sa inteleaga ca toti avem aceasta abilitate de a fi mai mult decat ceea ce parem”, explica astrologul.

Cele doua zodii au si reputatia de a fi incredibil de loiale. In schimb, ambele pot avea o inclinatie catre gelozie si posesivitate.

Unde se potrivesc

Ambele zodii sunt foarte loiale, romantice, senzuale si dedicate. Fiind semne fixe, Taurul si Scorpionul intruchipeaza mentalitatea unui „cal de bataie”, ceea ce ii ajuta sa rezolve lucrurile cu hotarare.

Intr-o prietenie sau in dragoste, aceasta calitate va face legatura lor mai stabila. Desi modul in care vad lucrurile poate sa difere, ambele semne sunt de incredere.

Top cele mai senzuale zodii – Scorpionii stiu sa se predea pasiunii

Taurul se poate indragosti mai repede, in timp ce Scorpionul ar putea avea nevoie de mai mult timp, dar odata ce aceste zodii iau o decizie, se vor tine de ea. E valabil si pentru despartiri sau certuri. Daca Taurul sau Scorpionul se supara pe tine, vei afla negresit. Daca decid s-o rupa cu tine pe viata, nu se vor razgandi. „Cand s-a terminat, s-a terminat – dau foc la casa si pleaca fara se mai uite inapoi”, spune Michelena, adaugand ca ambele zodii pot avea accese de temperament.

De unde pot sa apara conflictele

Desi formeaza un cuplu grozav, sa nu uitam ca Taurul si Scorpionul sunt opusi. Taurul e mai extrovertit decat Scorpionul, iar in contextul unei relatii sau al unei prietenii, ambii vor trebui sa inteleaga aceasta diferenta cheie, subliniaza Michelena.

Ea precizeaza ca Taurul are o intuitie buna, dar de obicei ia lucrurile la valoarea de baza mai mult decat o face Scorpionul. Acesta, in schimb, evalueaza oamenii pe baza intuitiei. „Exista avantaje si dezavantaje de fiecare parte”, arata experta.

In ce priveste dezvoltarea personala si evolutia, Taurul si Scorpionul vor putea gasi armonie in diferentele celuilalt, dar asta nu va fi posibil si in cazul in care doi oameni isi folosesc umbrele.

„Daca nu suntem in cea mai inalta vibratie, celalalt poate deveni, de fapt, cel mai rau dusman al nostru”, spune Michelena. Latura ascunsa a Taurului poate fi materialista si superficiala, in timp ce aceea a Scorpionului te va intepa literalmente cu cuvintele sale taioase si atitudinea lui nepasatoare. Si, evident, asta nu e in regula intr-o relatie.

Foto: Freepik.com