Horoscop pentru suflet: mantra zodiei tale pentru saptamana 9-15 mai

1
De Cristina Tudor
8 mai 2022

Descopera care este mantra de care ai nevoie in aceasta saptamana minunata a lunii mai.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune care este mantra de care sufletul tau are nevoie in urmatoarea saptamana:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Traiesc pentru aici si acum. Nu ma pot bucura de prezent daca ma tot mustrez pentru ce s-a intamplat in trecut sau ma gandesc la ce ma asteapta in viitor.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Lucrurile sunt asa cum sunt. Invat sa nu mai fac comparatie, sa accept ceea ce mi se intampla, sa ii permit destinului sa imi arate calea si sa ma bucur de aceasta calatorie.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Scopul meu nu este sa caut iubirea, ci sa incerc sa daram toate zidurile pe care le-am construit in jurul inimii mele pentru a ma feri de ea. Ii permit sufletului sa fie fericit.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Imi acord timp sa cresc, sa experimentez, sa traiesc, sa ma bucur de viata asa cum este ea. Imi acord timp sa fiu cum vreau sa fiu, sa ma pun pe primul loc si sa fac ce imi dicteaza sufletul.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Ma las pe mainile Universului. Invat sa accept drumul meu si sa imbratisez aceasta calatorie pentru ca aceasta este cea potrivita pentru mine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com