Top 3 zodii cu suflet sensibil. Pastreaza-le aproape de inima ta, sunt dar divin trimis de Univers pe acest pamant

1
De Cristina Tudor
9 oct. 2022

Unele semne zodiacale sunt mult mai sensibile decat restul zodiilor din horoscop.

Iata care sunt acele zodii cu suflet sensibil pe care ar fi bine sa le avem in jurul nostru deoarece sunt cel mai frumos cadou oferit de Univers.

Rac

Persoanele nascute in zodia Rac sunt unele dintre cele mai sensibile suflete din lume. Lor le pasa atat de mult de oamenii din jurul lor incat li se frange inima atunci cand vad ca cineva sufera. Nu ar putea niciodata sa raneasca intentionat. De aceea ele sunt foarte atenti la fiecare cuvant care li se spune si fiecare schimbare din tonul vocii. Care sunt fricile lor cele mai mari? Sa nu cumva sa raneasca si sa nu fie parasite de oamenii pe care ii iubesc.

Racii au un suflet sensibil si o inima ce poate fi franta cu usurinta. De aceea pe plan sentimental au nevoie de un partener care sa inteleaga cum sa comunice cu ei. Un partener extrem de matur care sa le permita sa fie asa cum isi doresc, sa ii respecte, sa ii asculte, sa nu cumva sa ridice vocea sau sa se comporte pasiv agresiv. Racii au nevoie de sinceritate – si nu vor sa fii prea dur in timp ce explici ceea ce simti – altfel le poti rani sentimentele.

Pesti

Pestii sunt persoane incredibil de sensibile. Acestea empatizeaza puternic cu oamenii din jur si sunt afectate foarte mult de emotiile acestora.

O persoana nascuta in zodia Pesti va rade cand partenerul sau rade si va plange cand partenerul plange. Aceasta nu suporta sa vada ca cineva pe care il iubeste este in durere si va face tot ce ii sta in putinta pentru a il ajuta sa iasa din suferinta. Ea nu va avea liniste decat in momentul in care va fi sigura ca toti cei la care tine sunt in regula si au o viata frumoasa.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com