Premiile Oscar 2019 – Cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu

oscar 2019 cele mai frumoase rochii
1
De Andreea Raicu
25 feb. 2019

In noaptea aceasta, starurile au stralucit de-a dreptul pe covorul rosu al Premiilor Oscar. Tinutele mele preferate sunt feminine, dar in acelasi timp pline de curaj.

Ca in fiecare an, m-am trezit foarte devreme ca sa ma uit la cea mai importanta ceremonie a anului pentru industria filmului. Voiam sa vad cine pleaca acasa cu trofeul, dar voiam sa vad si ce se intampla pe covorul rosu in materie de moda.

Trebuie sa recunosc ca am fost placut surprinsa anul acesta de ceea ce am vazut in materie de rochii si tinute. De ce surprinsa?

De obicei, cand vine vorba de covorul rosu – mai ales la Oscaruri – celebritatile aleg tinute „populare”, care sa le aduca voturi in randul publicului majoritar, dar de data asta mi se pare ca foarte multe dintre ele au riscat, mizand pe un pic mai multa neconventionalitate, ceea ce m-a bucurat foarte mult.

GALERIE FOTO: Cele mai frumoase tinute de la Oscar din toate timpurile

Un pic de risc nu strica niciodata, mai ales in materie de stil – daca e dozat cum trebuie.

Am adorat tusele metalice imprumutate de Emma Stone si Brie Larson, rozul puternic pe care au mizat Gemma Chan si Kacey Musgraves, dar mai ales tinuta simpla, dar atat de senzuala si eleganta, aleasa de Charlize Theron, una dintre preferatele mele pe covorul rosu.

Dar gata cu introducerea, stiu ca vreti sa va clatiti ochii cu rochii frumoase! In galeria de mai jos gasiti preferatele mele.

Astept sa-mi spuneti si voi de cine v-a placut in mod special 😉

Foto: Getty Images

Charlize Theron in Dior Haute Couture