Oscar 2021: Cine va prezenta gala celor mai dorite premii din lumea filmului

1
De Maria Constantin
15 apr. 2021

Mai multe vedete vor prezenta ceremonia Oscar care va avea loc duminica, 25 aprilie.

Pentru al treilea an la rand, gala premiilor Oscar va avea o echipă de prezentatori. Brad Pitt, Halle Berry, Harrison Ford si Reese Witherspoon sunt doar cateva dintre vedetele care vor fi prezentatori ai celei de-a 93-a editii a celebrei gale, a anuntat luni Academia americana de film.

Brad Pitt, ultimul castigator al premiului pentru cel mai bun actor in rol secundar, si laureatii editiei din 2020 Renée Zellweger, Joaquin Phoenix si Laura Dern vor face parte din echipa de prezentatori anuntata de organizatori. Acestor staruri li se vor alatura Angela Bassett, Bong Joon Ho, Don Cheadle, Bryan Cranston, Regina King, Marlee Matlin, Rita Moreno si Zendaya.

O echipa stelara

„Pastrand abordarea cinematografica a galei, am adunat o adevarata echipa stelara. E atat de multa lumina aici, incat va trebui sa purtati ochelari de soare”, se arata intr-un comunicat transmis de producatorii galei, Jesse Collins, Stacey Sher si Steven Soderbergh.

Alti prezentatori ai premiilor vor fi anuntati inaintea ceremoniei, scrie People.

Gala din acest an va fi mult diferita de editiile precedente. Producatorii au dezvaluit intr-o conferinta de presa organizata luna trecuta ca planuiesc o gala care sa arate mai mult ca un film decat ca un show de televiziune.

Va fi o gala fara Zoom

In martie, producatorii le-au transmis actorilor nominalizati la premiile Oscar o lista cu elementele necesare pentru participarea la gala. In scrisoare, cei trei au anuntat ca actorii nominalizati nu vor avea optiunea de a participa live la gala si va trebui sa fie prezenti in sala daca doresc sa ia parte la ceremonie.

„Pentru cei care nu veti putea ajunge din cauza programului sau a restrictiilor de calatorie, trebuie sa stiti ca nu va exista o optiune de Zoom in timpul show-ului”, au precizat ei.

„Suntem pe cale sa oferim o seara sigura si agreabila tuturor celor care participa in persoana, dar si milioanelor de iubitori ai filmului din toata lumea si consideram ca prezenta virtuala va diminua aceste eforturi”, au explicat Collins, Sher si Soderbergh.

Filme de Oscar. Care sunt filmele castigatoare in ultimii 10 ani

Organizatorii au anuntat si tema galei din acest an, „Stories Matter” („Povestile conteaza”), iar producatorii le vor cere starurilor sa ia parte la interviuri in care sa-si impartaseasca povestile. Ideea conceptului urmareste legarea povestilor acestor vedete in cadrul galei.

Cea de-a 93-a editie a galei premiilor Oscar va loc pe 25 aprilie, la Union Station si Dolby Theatre din Los Angeles, dar si in alte orase care urmeaza sa fie anuntate.

Foto: Instagram/@ladygaga