GALERIE FOTO: Cele mai frumoase 45 de tinute de la Oscar din toate timpurile

cele mai frumoase tinute de la Oscar
1
De Roxana Dobrita
23 feb. 2019

Care sunt cele mai memorabile tinute purtate de vedetele tale preferate pe covorul rosu de Oscar.

Premiile Oscar au ca scop principal premierea celor mai buni din industria filmului, dar sunt de cele mai multe ori si o oportunitate pentru cele mai faimoase vedete sa-si arate cu mandrie alegerile stilistice.

In fiecare an, covorul rosu al Premiilor Oscar este acaparat de staruri care impresioneaza prin tinutele alese. Vedetele, impreuna cu stilistii lor, petrec luni de zile planificandu-si outfiturile, stiind ca o lume intreaga ii va urmari si ii va judeca.

La ce film nominalizat anul acesta la Oscar sa te uiti in functie de zodie

Tocmai de aceea, enele dintre cele mai spectaculoase look-uri din istoria modei s-au intamplat in cei 90 de ani de istorie a Premiilor Oscar.

Desi ne-a fost greu sa alegem cele mai impactante tinute purtate vreodata la Oscaruri (suntem, totusi, la editia cu numarul 91), sunt cateva care in mod clar ne-au ramas intiparite in memorie.

Lista completa a nominalizarilor pentru Premiile Oscar 2019

De la rochia-curcubeu purtata de Lauren Hutton sau salopeta transparenta Arnold Scassi aleasa de Barbra Streisand, pana la tinutele Givenchy pentru care a optat Audrey Hepburn si rochia care a facut-o pe Jennifer Lawrence sa se impiedice pe scena, trecem in revista cele mai frumoase si mai senzuale tinute purtate de vedete in cea mai importanta noapte de la Hollywood.

Cele mai frumoase tinute de la Globurile de Aur din toate timpurile

Foto: Getty Images, Shutterstock