4 adevaruri pe care sa le stii despre viata

1
De Cristina Tudor
16 sept. 2022

Doar cateva adevaruri simple pe care le invatam pe drumul vietii…

1. Drumul catre destinatia noastra nu este niciodata unul drept

Avem tot felul de ocolisuri si ne pierdem; dar nu conteaza intotdeauna pe ce drum pornim… ceea ce conteaza este ca suntem in continuare pe un drum. Oricum ar fi viata noastra, vor exista intotdeauna obstacole si schimbari neasteptate in calatoria noastra. Si asta este in regula – uneori trebuie sa te impiedici si sa cazi la pamant pentru o perioada pentru a iti da seama cat de puternica esti cu adevarat.

2. Trecutul nu te mai poate rani… decat daca ii permiti

Iarta si mergi mai departe. Iertarea iti permite sa te concentrezi asupra viitorului fara a mai trai in trecut. Fara iertare, ranile nu vor fi vindecate niciodata, iar calatoria ta nu poate continua. Ceea ce s-a intamplat in trecut este doar un capitol. Nu inchide cartea, ci doar intoarce pagina. Plangi cat trebuie, sterge-ti lacrimile si mergi mai departe. Vei fi fericita, crede-ma.

3. Uneori lucrurile se destrama astfel incat lucruri mai bune sa ajunga impreuna

Cand lucrurile se destrama, ia in considerare posibilitatea ca viata sa le doboare in mod intentionat. Nu pentru a te face sa suferi sau pentru a te pedepsi, ci pentru a te determina sa construiesti ceva care sa se potriveasca mai bine scopului tau in viata.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: Unsplash