Ce sa faci cand viata nu este asa cum iti doresti tu sa fie?

1
De Cristina Tudor
1 dec. 2022

Este atat de frumos sa vezi cum depasesti o situatie despre care credeai ca te va pune la pamant, cum poti zambi din nou, cum poti regasi linistea.

Viata continua sa ne conduca pe cai pe care noi nu am alege niciodata sa mergem de teama, de frica, de comoditate…

Invata-ti sufletul sa nu se mai sperie. Ai incredere in planul Universului pentru tine. Ai incredere in destinul tau.

Nu lasa ca asteptarile tale cu privire la modul in care viata ar trebui sa fie sa te orbeasca si sa nu iti mai permita sa vezi frumusetea prezentului pe care il traiesti.

De ce nu putem trai in momentul prezent?

Chiar si atunci cand viata este frumoasa, una dintre cele mai grele provocari cu care omul se confrunta este sa traiasca pentru momentul prezent. Intotdeauna se va concentra pe ce nu are, pe ce nu reuseste sa obtina, pe ce au altii. De prea multe ori se distrage fara scop cu orice detaliu astfel incat sa nu fie prezent in viata de acum.

Ne folosim de munca compulsiva, de relatiile din jurul nostru, de distrageri pentru a scapa de noi insine si de realitatea de a trai cu sufletul si cu inima. Multi dintre noi fac tot posibilul sa evite senzatia de a fi singuri cu noi insine intr-un mediu in care nu exista distragere.

Renuntam sa petrecem timp cu noi pentru a petrece timp cu altii… Motivul? Facem orice pentru a scapa de sentimentul de singuratate pentru ca a fi singur inseamna sa te confrunti cu adevaratele sentimente: frici, anxietati, anticipare, incertitudine, frustrare, invidie, dezamagire.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com