5 obiceiuri ale femeilor extrem de atragatoare. Le regasesti la tine?

1
De Cristina Tudor
11 ian. 2021

Intrebare rapida: te-ai intrebat vreodata ce face pe cineva atragator?

Legea atractiei este urmatoarea: nu atrage ceea ce iti doresti. Atrage ceea ce esti.

Este un lucru normal sa punem un accent deosebit pe anumite calitati: inteligenta, aspect, simtul umorului… insa daca suntem intrebati de ce o persoana ni se pare atragatoare, multi dintre noi vom raspunde cu „Nu stiu. Pur si simplu.”

Poate fi intuitie, insa imediat ce o persoana ne atrage, simtim cu adevarat in adancul sufletului nostru. Atractia este un sentiment destul de complet – poate fi intima sau platonica, fizica sau emotionala, rationala sau irationala.

Iata care sunt cele mai comune obiceiuri ale femeilor pe care barbatii le considera atragatoare:

1. Simtul umorului

Traim vremuri destul de complicate, ciudate, dificile. Ne confruntam cu diverse provocari care ne testeaza chiar si pe cei mai puternici dintre noi. Ca atare, capacitatea de a ne relaxa si de a rade din cand in cand este un atribut important. Pana la urma, cine vrea sa fie tot timpul in preajma unei persoane posomorate?

2. Pasiunea pentru viata

Cei mai multi dintre noi apreciaza pasiunea pentru viata pe care altii o intruchipeaza. Pasiunea creeaza un scop care, la randul sau, genereaza o directie si entuziasm. A spune ca viata este nimic fara o perspectiva plina de pasiune nu este o exagerare – cu totii avem nevoie de ceva pentru care sa traim, sa luptam.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Instagram/@alexisren