Cum stii ca te iubeste un timid. Cum se comporta un barbat introvertit atunci cand se indragosteste

1
De Cristiana Astefanoaiei
15 mart. 2023

Atunci cand iesi la o intalnire cu un barbat introvertit, s-ar putea sa nu iti dai seama exact daca te place sau nu. Cu siguranta nu ti-o va spune in fata, pentru ca va fi prea timorat. Exista cateva semne care il dau de gol.

Un barbat timid poate sa iubeasca mai patimas decat ai crede, doar ca are nevoie de mai mult timp pana sa se poata exprima cu adevarat.

Tu iti poti da seama inca de la primele intalniri daca este indragostit de tine. Tine cont doar de aceaste opt lucruri.

Cum stii ca te iubeste un timid

Daca l-ai cunoscut si te simti atrasa de el si nu stii daca sentimentul e reciproc, analizeaza aceste aspecte.

5 lucruri pe care sa le faci pentru tine ca sa poti avea relatii implinite

1. Cauta motive sa fie in preajma ta

In general, oamenii introvertiti tind sa evite interactiunile sociale. Ei se simt foarte bine in compania propriei persoane. Daca timidul tau face tot felul de incercari de a-ti fi alaturi, insotindu-te la evenimente sau mergand cu tine la intalniri in tot felul de locuri, e clar ca te place.

2. Fii atenta la limbajul corpului

Uneori, gesturile vorbesc mai mult decat o fac cuvintele. Urmareste daca devine emotionat in preajma ta: scapa obiecte, da din picior sau are tot felul de ticuri care il dau de gol. Tine minte ca poate fi dificil pentru un barbat timid sa sustina o conversatie, astfel ca va gesticula mai mult decat trebuie, pentru a-si ascunde rusinea.

3. Este un bun ascultator

O mare calitate a unui barbat introvertit este ca va sti sa te asculte cu atentie. Din moment ce nu isi doreste ca atentia sa fie asupra lui, va savura fiecare cuvintel pe care i-l spui si ii va face placere sa o faca. Ce femeie nu iubeste sa fie ascultata cu adevarat?

4. Isi aminteste mici detalii din conversatiile voastre

Dat fiind faptul ca este un bun ascultator, acest barbat va retine lucruri precum numele primului tau animal de companie, culoarea preferata sau ce muzica asculti. Vei vedea ca, daca se indragosteste de tine, va folosi aceste informatii pentru a te impresiona. Cu siguranta va reusi sa te flateze!

5. Iti oglindeste miscarile

Atunci cand stai de vorba cu el, analizeaza daca simte nevoia sa faca aceleasi gesturi pe care le faci si tu sau repeta ceea ce zici. Va face aceste lucruri involuntar, fiind un mecanism de integrare intr-o situatie sociala. Un timid se deschide destul de greu si, pentru a nu fi complet retinut, va copia atitudinea interlocutorului, facand conversatia mai naturala. Cand face acest lucru, cu siguranta te place si vrea ca discutia voastra sa dureze cat mai mult.

Vinovatia iti distruge relatia. Patru tipuri de vina care, conform specialistilor, te indeparteaza de partener

6. Iti apreciaza postarile pe retelele de socializare

Facebook, Instagram, Snapchat sau Tik Tok, raiul introvertitilor. Barbatul timid va face mai usor primul pas in social media decat in viata reala. Se va simti mai in siguranta sa tasteze un mesaj pe telefon sau sa iti aprecieze postarile, incercand sa iti arate cat de mult te place.

7. Este protector

Desi este timid, un barbat care tine la tine va dori sa-ti arate asta, protejandu-te si chiar fiind putin gelos. Daca vezi ca isi spune parerea despre o situatie despre care considera ca nu te avantajeaza (de exemplu, o nedreptate de la locul de munca) sau este gelos pe prietenia ta cu un coleg, e doar modul lui de a-ti spune: te iubesc si vreau sa fii doar a mea.

Ce am inteles eu din relatiile mele cu barbatii

8. Iti poate da senzatia, uneori, ca se straduieste prea mult

Un barbat timid poate fi destul de neindemanatic in a-si arata sentimentele. Asa ca va incerca tot felul de metode, probabil invatate de la prieteni mai indrazneti. Insa nu i se vor potrivi prea bine si va parea ca se straduieste excesiv. Daca vezi ca se da peste cap sa faca lucruri care nu-i stau in caracter, e clar ca esti o persoana speciala.

Foto: depositphotos.com