6 momente in care ajungi in stare de hipnoza, in mod natural

1
De Alice Papuc
6 iul. 2023

Este momentul sa descoperi cat de importante sunt acele idei cu care iti hranesti gandurile!

Subconstientul tau este, in mod natural, influentat de informatiile pe care le primeste. Acesta isi formeaza, in consecinta, modele de actiune si convingeri. Este important sa fii atenta la informatiile la care esti expusa. In continuare, te invit sa descoperi 6 momente in care ajungi, in mod natural, in stare de hipnoza!

In timp ce urmaresti un film captivant sau citesti o carte pe care nu o poti lasa din mana

Ajungi sa accesezi o usoara stare de hipnoza atunci cand esti prinsa intr-o carte pe care simti ca nu o poti lasa din mana. Acelasi lucru se intampla si atunci cand urmaresti un film captivant, care te tine cu sufletul la gura. Gandeste-te la modul in care simti ca esti acolo si la modul in care empatizezi cu personajele. Visezi cu ochii deschisi la actiunea din carte sau la urmatoarea scena din filmul pe care il urmaresti. Timpul pare sa stea in loc iar evenimentele se “simt” cu adevarat reale.

Atunci cand joci jocuri video

Daca esti o impatimita a jocurilor video, poti ajunge sa te simti hipnotizata de actiunea din fata ta. Simti ca traiesti acolo si esti absorbita in moment. Te deconectezi de la griji, stres si de la tot ce este in jurul tau.

8 motive pentru care te simti atat de emotiva si ce poti face pentru a gestiona situatia

In timp ce conduci

Poti experimenta o usoara senzatie de hipnoza atunci cand conduci pe o ruta cunoscuta, pe care o parcurgi in mod regulat. Acest lucru se intampla atunci cand nici nu realizezi ca ai ajuns la destinatie. Subconstientul tau preia controlul si simti ca totul se intampla in mod natural, din reflex. Acelasi lucru se intampla si atunci cand conduci pe o ruta relaxanta: o plimbare in afara orasului, in zona de munte sau mare, cu peisaje de vis. Poti sa simti cum stresul iti paraseste corpul. De aceea se spune si ca cele mai bune idei sau solutii creative iti vin atunci cand te urci la volan.

Ascultand muzica

Simti cum traiesti melodia preferata si cum aceasta te acapareaza cu totul? Mintea ta se relaxeaza, scapi de griji si simturile tale sunt una cu ritmul? Acesta este momentul in care esti, in mod natural, hipnotizata. De aceea este important sa ai grija ce anume asculti. Subconstientul tau retine aceste informatii.

Te plimbi in aer liber

Poate ca privesti un apus de soare si simti razele acestuia pe pielea ta. Sau poate ca te plimbi intr-o padure, admirand frumusetea care te inconjoara. Creierul tau se deconecteaza de la tot si se bucura, pur si simplu, de moment.

Esti o persoana anxioasa si adori filmele horror sau thriller? Iata explicatia din spatele acestui lucru!

Faci sport

Poti experimenta starea de hipnoza inclusiv atunci cand faci sport si iti permiti sa traiesti cu adevarat momentul. Totul este doar despre corpul tau si despre felul in care muschii tai lucreaza.

Foto: depositphotos.com