Cum sa dai un reset sufletului tau dupa o zi proasta

1
De Cristina Tudor
27 oct. 2019

Pana si cei mai fericiti oameni din lume au zile proaste.

Daca te-as intreba despre cele mai urate zile din viata ta, sunt sigura ca ai putea vorbi minute in sir. Si este normal, asa este viata, cu bune si cu rele, nu trebuie sa te simti stanjenita. Pana si cei mai fericiti oameni din lume au zile proaste.

Ce poate face diferenta este, insa, cum te afecteaza o zi proasta. O zi proasta poate veni la pachet cu un obstacol pe drumul pe care mergi, o schimbare a traseului tau sau un eveniment care iti poate schimba viata. O zi proasta te poate pune la pamant sau te poate face mai puternica.

Primul pas in recuperarea dupa o zi proasta este sa iti indrepti atentia asupra emotiilor tale. In functie de ceea ce a mers gresit, te poti simti dezamagita, descurajata, invinsa sau toate aceste stari la un loc. S-ar putea sa simti ca norocul nu este de partea ta si ca nu este corect ce ti se intampla. De aceea este foarte important sa acorzi o atentie deosebita emotiilor, sa le accepti si sa le intelegi. Este normal sa ai aceste stari, doar nu esti de fier.

De asemenea, gandurile negative ar putea pune stapanire nu doar pe mintea ta, ci si pe sufletul tau. Nu le permite sa te puna la pamant si incearca sa pastrezi o atitudine optimista si pozitiva. Cu cat te concentrezi mai mult pe gandurile negative cu atat acestea devin mai reale.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.