Cuvinte de incurajare. Sustine-i pe cei dragi in momentele lor grele

1
De Cristina Tudor
23 aug. 2018

E dureros si ne sfasaie pur si simplu pe interior neputinta de a-i ajuta si de a-i inveseli pe cei dragi atunci cand trec printr-o perioada dificila. Dar trebuie sa constientizam ca uneori un simplu mesaj, un simplu gand bun este suficient pentru a le alina pe moment durerea din suflet.

Asa ca am pregatit cateva mesaje de incurajare care ar putea sa iti fie de folos atunci cand o buna prietena sau altcineva drag traverseaza o perioada mai dificila iar tu nu ai cuvintele potrivite la tine.

1. Tu esti exemplul meu de femeie puternica, asa ca oricat de grea ti s-ar parea perioada prin care treci, vreau sa fii constienta de puterea interioara cu care ai fost inzestrata si de faptul ca sunt aici oricand ai nevoie de ajutor sau de cineva care sa te asculte.

2. Stii ce zicea Nelson Mandela? „Ca ai cazut nu are nici o importanta, deoarece numai modul in care te ridici conteaza.” Acum stii ce ai de facut!

3. Data viitoare cand te mai simti singura si trista, priveste in jurul tau. Chiar crezi ca tot ce a fost lasat pe pamant a fost lasat degeaba? Nu! A fost lasat pentru tine, a fost lasat ca sa iei de acolo ce ai nevoie atunci cand simti ca nimic nu mai are rost. Si fii sigura ca nu esti niciodata singura si ca tristetea pe care o simti depinde doar de tine!

4. Ai incredere! Cineva acolo Sus chiar te iubeste! Zambeste-I!

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com