De ce nu ar trebui sa lasi pe nimeni sa te defineasca

1
De Cristina Tudor
28 dec. 2021

Te-ai uitat vreodata in oglinda si ai simtit ca se uita o persoana straina inapoi la tine? Poate ca ai renuntat la cine erai pentru o alta persoana din viata ta.

Poate ca ai inceput sa iti coafezi parul altfel, te-ai vopsit sau ti-ai schimbat tunsoarea. Ai inceput sa porti haine care nu erau chiar pe stilul tau. Ti-ai tratat fata ca pe o panza si ai inceput sa te machiezi intr-un fel care te-a facut sa te vezi altfel. Insa de ce nu ar trebui sa lasi pe nimeni sa te defineasca?

Crezi ca ceilalti ar trebui sa te defineasca? Ar trebui sa iti asculti propria parere mai intai

Ai lasat alti oameni sa iti trateze corpul ca si cum ar fi de unica folosinta, insa acesta este un monument pretios pe care trebuie sa il apreciezi intotdeauna. Ai incercat sa iti sculptezi corpul pentru ca partenerul sa simta formele tale si cum ar fi ale lui. Ai simtit ca devii un scut de protectie al partenerului. Dar asta a fost tot. Corpul tau a fost singura parte din tine care l-a interesat pe partener. Mintea si sufletul tau au ajuns intr-o spirala intunecata. Ai ajuns sa vezi ispitele pe care le-ai refuzat de nenumarate ori in trecut intr-o alta lumina.

Partenerului nu i-a pasat de inima sau de sufletul tau. Nu l-a interesat sa descifreze codul secret al inimii tale sau sa ajunga la sufletul tau incet. Nu a avut nicio intentie sa te trateze cu grija si cu delicatete.

Cat de mult crezi ca i-a pasat de cine esti cu adevarat? De fapt, nu ar trebui sa iti mai pese. Meriti mult mai mult decat sa te defineasca cineva.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com