De ce nu voi face nunta niciodata

1
De Cosmina Kovacs
26 iul. 2019

Niciodata n-am visat la rochia aceea alba si la zecile de priviri iscoditoare asupra mea. La Fat-Frumos poate, insa nu si la nunta.

Nu stiu de ce. Poate pentru ca nu am vazut niciodata pozele mamei de la nunta (le-a ars la prima cearta cu tata). Poate pentru ca nu mi-a vorbit niciodata frumos despre relatia lor. Adevarul e ca mama n-a fost niciodata fericita.

Am ajuns sa pretuiesc atat de mult fericirea, incat vreau s-o pastrez doar pentru mine

Am trecut pe numele lui barbata-miu in urma cu 2 ani. As fi vrut sa intru la Primarie in pantaloni scurti si slapi cu numele de Tudosa si sa ies de acolo Doamna Kovacs. Nu s-a putut. Se pare ca treaba asta functioneaza doar in filme.

Cum obtii un machiaj de nunta care dureaza toata ziua

Adevarul e ca ne-au cerut o multime de acte, analize si musai 2 martori. Aveam de ales: punem martori doi straini sau alegem pe cineva apropiat? Aveam nevoie de cartile lor de identitate, deci ce strain iti da un act atat de important?

Uite asa ne-am trezit cu vreo 30 de persoane pe cap, caci nu puteam spune unuia si altuia, nu.

A fost atat de obositor, incat mi-am spus ca niciodata nu voi face nunta! Iar o cununie civila, pe cuvant daca dureaza mai mult de 5-10 minute.

Am petrecut 3 zile si 3 nopti

Doamne, cum am rasuflat linstiti cand am ajuns acasa si toate rudele si prietenii erau deja in drumul lor spre casa! Am petrecut 3 zile si 3 nopti, noi doi si pisicile. In tricoul lui alb in loc de rochie de mireasa, cu un selfie stick in loc de fotograf si muzica pe care ne-am dorit-o noi si nu neamurile. Fara pupaturi ude, fara poze cu fiecare in parte, fara tocuri dureroase, fara stres, fara sa-mi „oblig” prietenele sa-si cheltuiasca banii pe rochii si coafuri. Si a fost perfect asa.

Copiii mei nu vor vedea poze perfecte, este adevarat. Nu ma vor vedea in rochia aceea alba si cu un machiaj perfect, insa isi vor vedea mama fericita. Cu cearcane, imbracata intr-un tricou lung din bumbac si cu un zambet larg cat lumea. Nu ma vor vedea imbratisata de rude si prieteni, dar ma vor vedea in bratele tatalui lor. Si pentru mine e perfect asa.

5 pasi pentru a atrage iubirea pe care ai asteptat-o toata viata

Sigur, asta nu inseamna ca am o problema cu nuntile acelea cu fast. Cred ca fiecare e liber sa faca asa cum simte. Sau cum se simte bine.

Eu am ajuns la concluzia ca fericirea se traieste, nu se arata. In fond, in afara de cei care te-au facut, crezi ca intereseaza cu adevarat pe cineva daca tu esti fericit?

Instagram si Facebook nu vor fi niciodata cei mai buni prieteni ai mei

Foto: Shutterstock.com