Draga mea, in 2023 alege-te pe tine! Nu mai permite nimanui sa iti distruga sufletul

1
De Cristina Tudor
1 ian. 2023

Sa te alegi pe tine inainte de a ii alege pe altii nu reprezinta un gest egoist – asa cum suntem invatati sa credem. Din contra, este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru a schimba lumea in care traiesti.

Da, este atat de puternic. Un gest simplu, insa cu o insemnatate incredibila.

2022 a fost despre adaptare, redescoperire, retraire. A fost despre iubirea pentru altii. A fost despre vindecare si iertare. A venit momentul sa dai pagina… si sa ii permiti anului 2023 sa fie numai despre tine. In 2023 alege-te pe tine si nu mai permite nimanui sa iti distruga sufletul.

De ce sa te alegi pe tine?

Sa te alegi pe tine inainte de a ii alege pe altii nu reprezinta un gest egoist – asa cum suntem invatati sa credem. Din contra, este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru a schimba lumea in care traiesti. Da, este atat de puternic. Un gest simplu, insa cu o insemnatate incredibila.

Cand te alegi pe tine insati, accesezi puterea ta de a iti recunoaste sinele divin. Cand iti prioritizezi nevoile, ajungi sa iti indeplinesti visuri si dorinte si sa fii mandra de tine. Cand te pui pe tine inaintea altora, reusesti sa iti oferi cea mai frumoasa si mai puternica iubire. Modul in care te porti nu doar cu tine, ci si cu oamenii din jurul tau, se schimba… iar acestia vor observa aceasta schimbare la tine si vor incepe si ei sa se aleaga pe ei. Este un efect domino pozitiv care incepe cu tine si care poate schimba o lume intreaga. Sentimentele de iubire de sine devin o poarte normala a vietii si reusesc sa aduca armonie si pace in intregul Univers.

Cum te alegi pe tine? Incepe prin a pune in aplicare aceste trucuri:

1. Incepe sa te cunosti

Da-ti seama care sunt, de fapt, nevoile, dorintele si valorile tale. Incepe sa dezvolti o relatie cu tine. Cum incepi sa faci asta? Raspunde-ti la urmatoarele intrebari:

– Cine sunt? Cine vreau sa fiu?
– Ce ma face cu adevarat fericita?
– Ce pretuiesc cel mai mult?
– Care sunt cele mai mari visuri ale mele si cum mi le pot implini?
– Daca nu ar exista limite, cum mi-ar dori sa arate viata mea?

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: pexels.com