Pune-te pe primul loc de fiecare data, pentru ca nimeni altcineva nu o va face

1
De Cristina Tudor
9 mai 2021

Si tu pierzi timpul asteptand ca oamenilor sa le pese cu adevarat de tine? Este in regula, cu totii am facut asta la un moment dat…

Tocmai ai facut un pas mare in fata in viata ta sau ai atins un obiectiv important, ti-ai implinit un vis si vrei sa le spui tututor celor pe care ii cunosti. Esti foarte mandra de tine, iti simti sufletul mai fericit ca niciodata si vrei sa raspandesti bucuria in stanga si in dreapta. Insa te-ai oprit vreodata sa asculti acea voce mica din capul tau care se intreaba daca oamenilor din jur le pasa cu adevarat de vestile tale bune?

Sigur, s-ar putea sa asculte cuvintele care ies din gura ta. Poate chiar sa para interesati… sa iti puna intrebari, sa iti zambeasca. Insa, la finalul zilei, chiar le va pasa de tine si de viata ta? Cand vor pune capul pe perna se vor gandi la tine si la cat de fericita esti? Vor fi mandri de tine? Se vor bucura cu adevarat pentru realizarile tale?

Realitatea aspra care te va elibera si iti va permite sa traiesti viata pe care ti-o doresti

Oamenii sunt foarte curiosi. Fac lucruri ciudate si sunt intrigati de viata altora. Acest lucru te poate atrage intr-un fals sentiment de securitate si te poate face sa crezi ca le pasa cu adevarat de tine si ar fi dispusi sa te ajute in momentele in care ai nevoie.
In realitate, majoritatii oamenilor nu le pasa cu adevarat de fericirea ta la un nivel profund si semnificativ.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.