Fiecare suflet pe care il intalnesti intra in viata ta din 3 motive cosmice

1
De Cristina Tudor
6 aug. 2018

In aceasta lume in care suntem binecuvantati sa traim, fiecare intalnire pe care o avem serveste un scop mai mare.

Uneori, intalnim oameni care ne trezesc sufletul la realitate si ne ajuta sa schimbam directia vietii noastre. Alteori avem nevoie de oameni care sa ne ridice de la pamant si sa ne reaminteasca cine suntem.

In mod ironic, nu avem cum sa stim scopul fiecarei persoane pe care o intalnim in aceasta viata, insa trebuie sa ramanem deschisi oricaror intalniri, deoarece acestea se intampla cu un motiv anume.

Pe elephantjournal.com am gasit cele trei tipuri de suflete care intra in viata noastra:

1. Suflete care sunt menite sa ne trezeasca

Aceste suflete vin in viata noastra permanent sau cel putin pentru o perioada lunga de timp. Uneori, acestea sunt chiar suflete pereche sau flacari gemene. Aceste suflete vin in viata noastra pentru a crea un obstacol pentru noi. Ne este usor sa recunoastem aceste suflete – exista un sentiment familiar cand le vedem, precum si o vibratie destul de puternica.
Aceste suflete ne sunt trimise de univers pentru contractele sufletesti anterioare. In esenta, am convenit sa ne intalnim in aceasta viata inainte de a ne naste; am convenit asupra timpului si chiar asupra locului de intalnire. Tot ce trebuie sa facem este sa permitem sortii sa preia controlul, pentru ca noi apoi sa ne rezolvam problemele si sa ne concentram asupra scopului vietii noastre.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com