Ce spune cifra destinului despre tine

1
De Mia Nicolescu
21 apr. 2022

Cifra destinului reflecta caracteristicile tale, detalii despre cariera si relatiile tale, precum si progresul sau provocarile pe care le vei avea la locul de munca sau in viata personala.

Cum calculezi cifra destinului

Cifra destinului se calculeaza destul de usor. Aceasta se obtine insumand numerele corespunzatoare fiecarei litere din numele tau pana obtii o singura cifra, de la 1 la 9.

Nu folosi porecle sau numele de casatorie. Calculeaza cifra destinului folosind numele complet care apare pe certificatul de nastere.

1 – A, J, S      2 – B, K, T      3 – C, L, U     4 – D, M, V     5 – E, N, W

6 – F, O, X      7 – G, P, Y      8 – H, Q, Z      9 – I, R

Care este cel mai bun partener pentru tine in functie de data nasterii

Ce spune cifra destinului despre tine

1 – oamenii cu cifra destinului 1 sunt materialisti, logici si inteligenti. Sunt ingeniosi, adesea zambitori si atragatori. O persoana cu cifra destinului 1 este independenta si determinata, hotarata si ambitioasa, grijulie si generoasa. O persoana cu cifra destinului 1 este un lider innascut; lucreaza conform principiilor sale si este foarte disciplinata. Este respectata in societate si are succes datorita abilitatilor, talentului si inteligentei. Poate fi si dominatoare, avand tendinta de a deveni geloasa daca nu se descurca bine.

2 – numarul 2 al destinului indeplineste rolul de mediator, incearca sa aduca armonie prin compasiune, generozitate si bunatate. Persoanele cu cifra destinului 2 sunt binecuvantate cu intuitie, cea mai mare parte a puterii lor se afla in mintea lor, in abilitatile lor mentale. Sunt firi emotionante, se pot razgandi destul de des si nu le place sa tina ranchiuna. De asemenea, sunt pline de compasiune fata de cei din jurul lor si sunt usor dependente de cei cu care au o relatie.

3 – persoanele cu cifra destinului 3 sunt creative, talentate in exprimare, impartasind fara dificultati concepte inovatoare si de pionierat prin arta, scris si muzica. Munca lor inspira si inalta, iar unul dintre scopurile lor principale este acela de a-i face pe ceilalti sa zambeasca. Aceste persoane sunt, in principiu, calme si pacifiste, fericite si multumite cu ceea ce au. Totusi, atunci cand se simt neintelese, se pot retrage complet.

4 – persoanele cu cifra destinului 4 se pot adapta cu usurinta la situatii, deoarece se simt confortabil cand vine vorba de schimbare. Practice, muncitoare si responsabile, cele 4 vibratii sunt concentrate pe crearea de sisteme logice care solutioneaza probleme. Desi au un stil de lucru lent, sunt persoane metodice si foarte hotarate. Vor obtine succesul prin munca grea in orice domeniu. Persoanele cu cifra destinului 4 sunt optimiste, stabile si responsabile. Tind sa devina destul de critice si incapatanate, dar si manipulatoare.

5 – liber ganditor, aventuros si progresist, 5 este definit de libertate. Persoanele cu cifra destinului 5 trebuie sa experimenteze lumea prin angajarea celor cinci simturi. Le place schimbarea constanta si prefera sa traiasca o viata independenta. Datorita acestei naturi, ele isi schimba adesea directia in viata, gandurile si perceptiile, si nu pot functiona bine atunci cand au angajamente. Sunt, de asemenea, persoane interesante, asa ca oamenii sunt atrasi de ei.

Ce spune cifra destinului despre tine

6 – persoanele cu cifra destinului 6 sunt printre cele mai incurajatoare, sustinatoare si empatice. Adevarati vindecatori si daruitori, au capacitatea de a rezolva orice problema si orice cearta, chiar daca nu sunt implicate. Pline de iubire si intelepciune, le pasa profund de prieteni, familie si partener. O problema mare este ca, fiind in mod natural persoane bune si atente, unii oameni tind sa profite de ele si, desigur, asta le-ar putea rani cu adevarat. Au prea multa incredere in oameni si tind sa-si impovareze viata cu treburile si grijile altora.

7 – numarul 7 este adesea de neinteles, misterios si este cunoscut pentru abilitatile sale detective si analitice. O persoana cu numarul destinului 7 este de obicei simpla, talentata si discreta. 7 este de obicei diferit de ceilalti, are nevoie de izolare pentru a se dezvolta si a-si dezvolta cunostintele. Persoanele cu numarul destinului 7 sunt extrem de atente la detalii, dar sunt si conduse de intelepciunea interioara. Sunt perfectioniste, nu le este usor sa aiba incredere in oameni si nu le place cand cineva se amesteca in problemele lor personale.

8 – cifra 8 a destinului este despre abundenta. Persoanele cu cifra destinului 8 sunt ambitioase si tind sa lucreze cu intelectul si emotiile lor pentru a scoate cel mai bun rezultat. Ele aleg sa obtina succesul prin munca si putere. Desi se confrunta cu multe suisuri si coborasuri in viata, nu isi pierd niciodata speranta. In ciuda acestui aspect, atunci cand standardele lor nu sunt indeplinite, pot deveni judecatori si aroganti. Uneori pot fi foarte incapatanati si nepoliticosi.

9 – o persoana guvernata de cifra destinului 9 este o fire sensibila, aristrocata si armonioasa. Asemenea unui suflet batran, aceasta este o personalitate ganditoare, profunda, inteleapta si isi asuma pozitii de conducere.  Ii place sa inspire, sa isi traiasca intens viata si are o inclinatie catre lucrurile frumoase. Uneori, insa, ii este greu sa se exprime si nu poate avea incredere in oameni. Pentru ca are obiceiul de a se arata superioara celorlalti, ii poate deranja pe cei din jur.

Foto: depositphotos.com