Ia-ti adio de la oamenii care te-au ranit. Nu au ce cauta in viata ta

1
De Daniela Mitran
29 sept. 2019

Suntem fiinte sociale si in acelasi timp nu stim sa ne comportam unii cu ceilalti. Rostim cu usurinta cuvinte negative si ne provocam suferinta aproape la fiecare pas. De foarte multe ori simtim ca ceilalti nu ne inteleg, insa de cate ori ne-am intrebat daca noi ii intelegem? Cert este ca totul este subiectiv, iar fiecare suferinta este diferita si personala.

Au existat in viata ta oameni care nu au pus pret pe sentimentele tale? Au existat in viata ta persoane care nu ti-au acordat rabdare si nu au fost dispuse sa inteleaga ca este in sufletul tau? Ia-ti adio de la oamenii care te-au ranit.

Elimina din viata ta toti oamenii care te-au incarcat negativ si care ti-au taiat aripile. Intoarce spatele trecutului si nu uita ca tu esti cea mai importanta persoana din viata ta. Ai indurat suferinte mari si ai ramas cu rani adanci? Nimeni nu are dreptul sa aiba aceasta putere asupra ta. Nimeni nu are dreptul sa iti umbreasca gandurile si viata. Doar tu esti cea care are puterea sa aleaga.

Nu te mai gandi la ce a fost. Nu te invinovati pentru ce ai facut. Nu te condamna pentru greselile din trecut. Oamenii te vor judeca oricum. Indiferent prin ce situatii treci sau ai trecut, cineva, candva, va avea o remarca negativa la adresa ta. Cineva va avea puterea sa te faca sa suferi, insa tu stii ca te ranesc doar oamenii carora le permiti sa iti faca asta. Tu stii ca fericirea ta depinde doar de tine.

Oamenii toxici nu au ce cauta in viata ta

Ia-ti adio de la oamenii care te-au ranit. Poate ca unora le-ai acordat o sansa, in timp ce altora ai reusit sa le respingi toate atacurile. Asculta-ti sufletul si nu-ti fie teama sa iei o decizie. Cauta in inima ta si descopera raspunsurile la toate intrebarile pe care le ai.

Crezi ca meriti mai mult? Crezi ca poti sa oferi mai mult lumii, insa unii oameni iti blocheaza energia? Ia-ti adio de la persoanele toxice si vei putea avea o viata fericita. Ia-ti adio de la tot ceea ce te afecteaza si vei avea curaj sa mergi mai departe. Vei descoperi ca esti mult mai puternica decat crezi.

Nu te simti vinovata, meriti sa ai o viata fericita

Te incearca un sentiment de vinovatie? Este dreptul tau sa alegi ce persoane sa ai alaturi. Este dreptul tau sa renunti la oamenii care nu te ajuta sa te dezvolti sau la oamenii care te-au ranit. Nu trebuie sa dai nicio explicatie nimanui. Viata ta iti apartine in intregime. Nu trebuie sa iti justifici faptele si deciziile.

Nu trebuie sa rostesti tare si raspicat de ce ai ales sa faci un pas inapoi. Trebuie doar sa iti doresti sa fii fericita, sa inveti sa fii egoista si sa te iubesti cel mai mult. Sa fii mai ingaduitoare si mai buna cu tine.

Lupta pentru viata ta si pentru fericirea ta. Lupta pentru tot ce iti doresti cu adevarat si invata sa traiesti fara regrete. Esti puternica, frumoasa si increzatoare! Meriti sa ai o viata asa cum iti doresti.

Ia-ti adio de la trecut si de la tot ce este dureros

Nu lasa trecutul sa isi puna amprenta asupra ta, ia-ti adio de la oamenii care te-au ranit. Sunt sigura ca nu iti doresti sa traiesti o viata plina de regrete. Acum este timpul sa iei o decizie in favoarea ta. Renunta la oamenii toxici si acesta va fi primul pas spre fericire. Renunta la tot ceea ce te afecteaza si iti vei multumi mai tarziu.

Ai incredere in tine. Ai incredere in deciziile pe care le iei si nu-i lasa pe altii sa iti spuna ce este bine si ce este rau sa faci.

Doar tu poti sa-ti creezi viata pe care ti-o doresti. Ceilalti sunt doar actori, unii dintre ei au un rol important in viata ta, in timp ce altii sunt simpli trecatori.

Foto: Shutterstock.com