Iubirea adevara nu vine doar cu fericire. Vine si cu lupte dificile si compromisuri

iubire adevarata
1
De Cristina Tudor
30 mai 2019

Uneori, relatiile au nevoie de timp pentru a se dezvolta. Si in aceasta perioada vor exista neintelegeri, discutii aprinse si momente mai putin placute. Insa aici vine partea frumoasa – daca exista iubire adevarata, luptati impreuna pentru a depasi aceste furtuni.

Unele persoane doresc sa creada ca iubirea adevarata este precum in basme – fericire, fericire si iar fericire. Ca totul este roz si ca nu exista momente dificile. Ca sufletele pereche pot fi gasite imediat, ca partenerul de cuplu nu are bagaj emotional si ca nici nu intra in discutie compromisurile.

Ei bine, dati-mi voie sa va spun ca nu este deloc asa. Adevarata iubire nu vine doar cu fericire. Aceasta mai aduce in viata ta si durere, si tristete, si certuri, si conflicte, si lupte dificile, si compromisuri. Pentru ca perfectiunea nu exista in aceasta lume. Si nici in relatii.

Daca ii pasa cu adevarat de tine, este dispus sa te accepte asa cum esti tu – cu defecte, cu inima franta, cu visuri urate, cu momente mai putin frumoase, cu dezamagiri. Pentru ca in fata persoanei iubite indraznesti sa lasi jos toate mastile pe care le-ai purtat pana acum si ii permiti sa iti vada sufletul asa cum este el.

Uneori, relatiile au nevoie de timp pentru a se dezvolta. Si in aceasta perioada vor exista neintelegeri, discutii aprinse si momente mai putin placute. Insa aici vine partea frumoasa – daca exista iubire adevarata, luptati impreuna pentru a depasi aceste furtuni. Vorbiti pana la orele diminetii si incercati sa faceti compromisuri pentru a ajunge la o intelegere. Va deschideti inimile si spuneti tot ce nu ati spus pana acum.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com