4 lucruri pe care nu ar trebui sa le spui niciodata despre tine

1
De Cristina Tudor
11 mart. 2021

Nimeni in afara de noi insine nu ne poate elibera mintea.

Iata care sunt acele lucruri pe care nu ar trebui sa le spui niciodata despre tine.

1. „Nu sunt suficient de buna inca”

S-ar putea sa crezi ca nu esti suficient de buna acum, insa te vei surprinde placut daca nu renunti si continui sa incerci. Trecutul tau nu determina cine esti. Trecutul tau te pregateste pentru cine esti capabila sa devii. Ceea ce te defineste in cele din urma este cat de bine te ridici dupa cadere.

Nu iti fie teama sa iti oferi sansa de a fi tot ceea ce vrei sa fii. Nu subestima niciodata cine esti si de ce poti realiza. Crede in tine si lupta pentru ceea ce iti doresti.

2. „Trebuie sa ma ridic la inaltimile asteptarilor celorlalti”

Aminteste-ti, este intotdeauna mai bine sa fii in partea de jos a scarii pe care doresti sa o urci decat in partea de sus a scarii pe care nu o urci. Fericirea si succesul inseamna sa iti petreci viata in felul tau.

Fii tu insati intotdeauna si parcurge-ti propria cale. Nimeni nu iti poate spune vreodata ca faci ceva gresit. Fiecare om are propriile visuri, propriile lupte si un drum diferit care are sens pentru el. Tu esti tu pentru un motiv anume.

3. „Ce spun si gandesc altii despre mine conteaza”

Ce ai face diferit daca nimeni nu te va judeca? Nu lasa alte persoane sa iti zdrobeasca visurile. Fa o singura data ce spun ei ca nu poti face si nu vei mai acorda niciodata atentie negativitatii lor. Nu te indeparta de acesti oameni negativi… FUGI de ei! Lucrurile bune se intampla atunci cand te distantezi de negativitate si de cei care o creeaza.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.