8 moduri prin care singuratatea iti va transforma sufletul

1
De Cristina Tudor
9 apr. 2020

Dintre toate lucrurile care se intampla in aceste momente, de singuratate ar trebui sa iti fie cel mai putin teama.

In singuratate suntem capabili sa ne descoperim cu adevarat, sa aflam cine suntem, sa intram in legatura profunda cu sinele nostru. Si, daca stai sa te gandesti, are sens – cand esti singur, te afli constant prezent in gandurile tale, oferindu-ti mult timp pentru a intelege ce se intampla cu tine, cu viata ta, cu starile tale si, cel mai important, pentru a crea schimbari semnificative atat in prezentul, cat si in viitorul tau.

Iata cateva moduri prin care singuratatea iti va transforma sufletul:

1. Poti vedea totul mult mai clar. Vezi lucrurile intr-o lumina noua deoarece inveti lectia pretioasa asociata durerii prin lupta.

2. Iti dai seama ca singuratatea nu este legata de faptul ca nu ai oameni in jurul tau. Exista oamenicare sunt singuri chiar si atunci cand sunt inconjurati de zeci de persoane.

3. Singuratatea te va pune la incercare. Foloseste timpul pe care il ai pentru a invata ceva nou, pentru a intelege ce se intampla in viata ta, pentru a iti face un plan pentru viitor.

4. Singuratatea te va invata sa cauti relatiile potrivite. In momentele in care esti singura, ai timp sa iti faci ordine in ganduri si sa intelegi ce se intampla in relatiile pe care le ai cu oamenii din jurul tau.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com