Persoana potrivita ramane alaturi de tine nu doar la bine, ci si la greu

persoana potrivita
1
De Cristina Tudor
20 mai 2019

Persoana potrivita nu te va parasi niciodata indiferent de cat de intunecat devine norul de deasupra voastra.

Persoana potrivita nu te va face sa vezi ca despartirea este singura optiune care exista.

Cand pierzi pe cineva, nu conteaza cine s-a despartit de cine. La sfarsitul zilei, tot ce conteaza este ca el nu mai este alaturi de tine, iar sufletul tau va suferi in moduri pe care nu le-ai simtit niciodata inainte. Nu conteaza daca ai mai suferit din iubire si in trecut. Nu conteaza daca ti-ai imaginat un viitor alaturi de el pentru ca acel viitor ti-a fost luat intr-o fractiune de secunda.
El a plecat, iar tu suferi mai mult ca niciodata. Pana si respiratia doare.

Era oxigenul tau si acum simti ca nu stii cum sa supravietuiesti. Degeaba i se spune durere de inima daca ea este simtita in fiecare celula a corpului tau. Abia poti manca. Abia poti dormi. Iar prezenta lui este inca vie. Il vezi peste tot si nicaieri. Vizionezi un film si iti amintesti cum stateati imbratisati pe canapea. Treci prin fata unei cafenele si te gandesti la primul sarut avut cu el si simti un zambet trist pe fata ta pentru ca inca stii foarte bine fiecare detaliu.

Stiu, doare… si va mai durea ceva timp chiar daca incerci sa gasesti activitati care sa te tina ocupata incat sa nu te mai gandesti si sa nu te mai consumi. Trebuie sa inveti sa continui cu viata ta si sa nu te mai torturezi cu „Cum ar fi fost daca…” pentru ca astfel nu vei mai incheia niciodata acest capitol.

Ti-am povestit despre tot ce simti. Acum este momentul sa iti spun ceva care te va ajuta sa te simti mai bine: el nu este sufletul tau pereche.

Citeste continuarea pe Kudika.ro