Sa-ti vindeci sufletul nu inseamna sa uiti. Ci sa nu mai permiti durerii sa iti controleze viata

1
De Cristina Tudor
26 feb. 2019

Te rog, nu asculta oamenii care iti spun sa uiti de problemele tale sau de durerea pe care o simti. Nu poti uita ceva ce te-a schimbat pentru totdeauna, nu poti uita pe cineva care a insemnat TOTUL pentru tine.

Vindecarea este un proces lung, o calatorie de durata. Nu exista nicio cale corecta de vindecare si, in mod realist, nu exista nici o cale corecta de uitare. Nu trebuie sa uiti cea mai profunda durere. Nici nu cred ca poti face asta. Ai suferit si te-ai schimbat mult. Ai sufletul frant, dar ai invatat ce trebuie sa faci pentru a supravietui.

Ai invatat ca poti alege sa traiesti si sa lupti pentru fericirea ta. Ai invatat ca la tine este toata puterea.

Vindecarea inseamna ca iti amintesti totul, insa alegi sa nu mai suferi. De fapt, nu te mai doare nimic. Privesti oamenii care te-au ranit si nu mai simti nimic. Nici durere, nici frustrare, nici dorinta de razbunare. Parca nimeni nu mai are nicio putere asupra ta.

Nu iti mai pot ruina nici ziua si nici viata. Ai depasit toti demonii si fantomele lor. Nici amintirile nu mai sunt atat de dureroase. Ai scapat de toata toxicitatea care era in ele. Pana la urma, ti-ai dat seama ca toti cei care te-au ranit sunt motivul pentru care ai invatat cele mai importante lectii de viata, printre care si faptul ca iti este mai bine fara ei si ca pe unii oameni trebuie sa ii scoti singura din viata ta pentru a deveni mai buni.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.