9 semne familiare pe care le experimentezi cand gasesti locul sufletului tau pe pamant

1
De Cristina Tudor
11 iun. 2019

Exista anumite zone ale planetei care sunt puncte spirituale. Ele emit o mare cantitate de energie pentru sufletele noastre si reusesc sa relaxeze. Senzatia pe care o poti descrie in momentul in care ai gasit locul sufletului tau este de „acasa”.

Fiecare persoana are un loc al sufletului sau pe acest pamant. Si este de datoria ta sa il gasesti.

Ce sunt aceste locuri magice?

Potrivit simplecapacity, exista anumite zone ale planetei care sunt puncte spirituale. Ele emit o mare cantitate de energie pentru sufletele noastre si reusesc sa relaxeze. Senzatia pe care o poti descrie in momentul in care ai gasit locul sufletului tau este de „acasa”.

Cum gasesti locul sufletului tau?

Multe persoane marturisesc ca si-au gasit puterea de a deveni mai sigure pe ele, mai increzatoare in fortele proprii in astfel de locuri. Ele simt acest loc precum o sfera privata pe care ajung sa o transforme in „acasa”; viziteaza locul sufletului pentru a medita, pentru a isi limpezi gandurile, pentru a scapa de griji si de probleme sau pentru a gasi raspunsuri la intrebari care le alearga prin minte.

Aceste spatii sunt locuri speciale in care simti ca sufletul tau a mai stat intr-o viata anterioara. Ele vin la pachet cu amintiri si sunt foarte aproape de inima persoanei care le gaseste. Ar putea fi un loc in care ai luat nastere sau unde ti-ai intalnit sufletul pereche.

Cand cauti locul sufletului tau, gandeste-te la cel in care te simti cel mai bine. In care gasesti liniste de fiecare data. Poate fi chiar si un colt dintr-un parc sau dintr-o padure.

Pentru ca orice forma de activitate spirituala sa aiba loc, pacea interioara este extrem de importanta. Daca sufletul tau nu poate elibera emotiile pe care le are, atunci nu esti in locul sufletului tau.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.