Sunt oameni dupa plecarea carora nu vei mai fi niciodata la fel. Si e in regula sa fie asa

1
De Cristina Tudor
23 iul. 2020

Nu vei mai fi niciodata ca inainte. Insa asta este bine. Trecutul ramane trecut.

Viata ta merge mai departe. Cresti. Devii mai puternica. Vezi lucrurile altfel. Gandesti altfel. Iubesti altfel. Pana si zambetul este altfel.

Oricat de dificil ar fi, o despartire (de orice fel) nu trebuie sa te distruga.

Desi acesta ar putea fi sfarsitul relatiei tale, nu trebuie sa fie sfarsitul tau. Nu trebuie sa fie sfarsitul zambetului tau plin de fericire, al spiritului tau optimist sau al atitudinii tale vesele. Nu trebuie sa fie sfarsitul capacitatii tale imense de a iubi sau a abilitatii tale de a fi o iubita minunata pentru altcineva.

Esti inca puternica. Esti inca aici. Esti inca tu. Esti o alta versiune a ta – mai buna, mai frumoasa, mai increzatoare, mai matura.

Permite-ti sa suferi. Ai pierdut ceva incredibil de important pentru tine. Este normal sa simti asta. Insa nu suferi o vesnicie; gaseste puterea de a spera ca vor fi si zile mai bune. Ridica-te de la pamant si mergi mai departe cu viata ta. Continua-ti drumul. Inconjoara-te de oameni cu suflet frumos pentru a trece mai usor peste. Accepta sprijin si ajutor. Accepta iubirea pe care o primesti.

Incet, incet te vei vindeca.

Nu se va intampla intr-un minut sau peste noapte. Este un proces lung. Nu te vei trezi intr-o zi si te vei simti incredibil de bine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.